Tzancă Uraganu vrea să dea lovitura în afaceri. Ce business va deschide în Bucureşti: „S-a semnat, cu Dumnezeu înainte”

Tzancă Uraganu vrea să dea lovitura în afaceri. Artistul are mare succes în lumea muzicală, melodiile lui se află în topul trendingului pe Youtube, ceea ce înseamnă că primeşte foarte mulţi bani.

10 aug. 2022, 16:25
Tzancă Uraganu vrea să dea lovitura în afaceri. Ce business va deschide în Bucureşti: „S-a semnat, cu Dumnezeu înainte”
Tzancă Uraganu vrea să dea lovitura în afaceri

Tzancă Uraganu vrea să dea lovitura în afaceri. Cântăreţul de manele vrea să investească banii câştigaţi din muzică şi s-a gândit deja în ce domeniu vrea să intre. Artistul a anunțat pe rețelele de socializare faptul că, în cursul acestei zile, a semnat actele pentru deschiderea unui lanț de shaormerii.

Tzancă Uraganu vrea să dea lovitura în afaceri

Tzancă Uraganu susține că business-ul său îi va purta numele, „Shaorma la Tzancă”, iar, în curând, vor apărea mai multe localuri de unde oamenii vor putea să se înfrupte din lipia cu „de toate”. În plus, artistul a anunțat vestea cea mare chiar dintr-una dintre locațiile de unde clienții vor putea să cumpere mâncare.

Vă salutăm, dragi prieteni. Vă anunțăm că, în cel mai scurt timp, pe străzile din România vor apărea mai multe shaormerii care se vor numi ”Shaorma la Tzancă”. Vă pupăm, s-a semnat, cu Dumnezeu înainte”, este mesajul pe care artistul l-a transmis pe rețelele de socializare.

Citeşte şi: Medic stomatolog, ameninţat de Tzancă Uraganu: „A încercat să ne spargă uşa”

Tzancă Uraganu, despre rivalitatea cu Florin Salam

Tzancă Uraganu și Florin Salam sunt printre cei mai apreciaţi cântăreţi din România. Andrei Velcu i-a luat prin surprindere pe fanii săi care au vrut să afle dacă au existat vreodată rivalităţi între el şi Florin Salam. Sincer din fire, iubitul Alinei Marymar a spus fără ocolişuri ce părere are despre colegul său de breaslă.

Ca Florin Salam n-a cântat nimeni, niciodată în România și n-o să mai cânte. Eu chiar îmi asum ceea ce vorbesc, nu că e cumătrul meu. Ăsta este adevărul. Omul acela este un fenomen care va rămâne toată viața asta”, a declarat Tzancă Uraganu.