Tzancă Uraganu va fi din nou tată. Alina Marymar este gravidă pentru prima dată

Tzancă Uraganu va fi din nou tată. Manelistul este în culmea fericirii, deoarece va deveni a treia oară părinte. Iubita celebrului cântăreț, Alina Marymar, este însărcinată pentru prima dată.

28 iun. 2022, 23:36
Tzancă Uraganu va fi din nou tată. Alina Marymar este gravidă pentru prima dată
Tzancă Uraganu va fi din nou tată

Tzancă Uraganu va fi din nou tată. Artistul trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața lui, asta după ce a aflat că partenera sa, Alina Marymar, îi va oferi un copil. În urma mariajului cu Lambada, cântăreţul mai are încă doi copii, Anaysa şi Andreas, care s-a născut în urmă cu câteva luni.

Citeşte şi: Concertul lui Tzancă Uraganu, oprit de poliţie. Ce amendă a primit manelistul

Tzancă Uraganu va fi din nou tată

Unul dintre cei mai în vogă manelişti își va strânge în brațe cel de-al treilea copil peste câteva luni. Tzancă Uraganu şi Alina Marymar trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ceva timp şi se afişează peste tot împreună.

Este însărcinată și eu îmi asum și asta este, asta este viața, sunt bărbat și Dumnezeu mi-a dat copiii ăștia și următorul pe care o să-l am cu Marymar… Este însărcinată și vă dau și vestea. Chiar este un alt motiv de bucurie, eu sunt un om care știe să țină copiii aproape și să aibă parte de tată.”, a declarat Tzancă Uraganu, la Antena Stars.

Tzancă Uraganu a devenit tată a doua oară în urmă cu patru luni, asta după ce e fosta lui parteneră de viață, Lambada, a adus pe lume un băiețel. Manelistul și fosta lui iubită au ținut sarcina ascunsă timp de nouă luni.

Nu vreau sa discut acest subiect. Este vorba de viața mea personală. Sunt bine din toate punctele de vedere. O sa mai dicutam în următoarele luni. Îmi doresc să am băiat, cât mai mulți. O să revin cu detalii când o să am„, spunea Tzancă Uraganu, în urmă cu câteva luni.


loading...