Medic stomatolog, ameninţat de Tzancă Uraganu: „A încercat să ne spargă uşa”

Un medic stomatolog spune că a fost ameninţat de Tzancă Uraganu. Artistul se află în centrul unui scandal, după ce unul din vecinii lui, care este dentist, îl acuză că i-a ameninţat soţia şi a încercat să pătrundă și în locuința lui.

26 iul. 2022, 19:21
Medic stomatolog, ameninţat de Tzancă Uraganu: „A încercat să ne spargă uşa”

Medic stomatolog, ameninţat de Tzancă Uraganu. Totul a început din momentul în care medicul a decis să-și renoveze apartamentul, iar manelistul a fost deranjat de zgomotul făcut de muncitorii care lucrau la etajul de deasupra locuinței cântărețului.

Citeşte şi: Concertul lui Tzancă Uraganu, oprit de poliţie. Ce amendă a primit manelistul

Medic stomatolog, ameninţat de Tzancă Uraganu

Ideea e în felul următor. Noi ne-am luat un apartament, noi n-am știut vecinii sau ceva de genul, dar după ce am terminat actele am zis că e timpul să renovăm apartamentul. Nu mare lucru, să schimbăm gresie, faianță. Când am luat decizia să renovăm am zis să mergem mai întâi la vecini. Am întrebat și la asociație care e progrmaul de liniște și au spus că în cartierul lor nu există program de liniște.

M-am dus și la vecinul de sub mine, am aflat că e artist. M-a întrebat dacă știu cine este el. I-am spus că nu l-am văzut în viața mea. Mi-a zis că el e Tzancă Uraganu, că e artist și că lui nu-i convine programul ăsta. A încercat să ne spargă uşa. L-am întrebat ce program i-ar conveni și a spus că după ora 15. El a tot insistat că după ora 15, că lucrează noaptea și trebuie să se odihnească”, a spus medicul la Antena Stars.

Tzancă Uraganu, despre rivalitatea cu Florin Salam

Tzancă Uraganu și Florin Salam sunt printre cei mai apreciaţi cântăreţi din România. Fiecare dintre ei are sute de milioane de vizualizări pe Youtube, fiind în topul preferinţelor românilor care ascultă manele.

Manelistul Tzancă Uraganu, pe numele său real Andrei Velcu, i-a luat prin surprindere pe fanii săi care au vrut să afle dacă au existat vreodată rivalităţi între el şi Florin Salam. Sincer din fire, iubitul Alinei Marymar a spus fără ocolişuri ce părere are despre colegul său de breaslă.

Ca Florin Salam n-a cântat nimeni, niciodată în România și n-o să mai cânte. Eu chiar îmi asum ceea ce vorbesc, nu că e cumătrul meu. Ăsta este adevărul. Omul acela este un fenomen care va rămâne toată viața asta”, a declarat Tzancă Uraganu, potrivit Wowbiz.