Florin Salam renunţă la muzică? Anunţul făcut de soţia lui, Roxana: „Încă nu și-a revenit în totalitate”

Florin Salam renunţă la muzică? Nu este prima dată când se spune că artistul s-ar retrage din lumea artistică, iar acum, pentru că starea lui de sănătate nu este una foarte bună, au apărut din nou aceste zvonuri.
Alina Costache
30 aug. 2022, 12:56
Florin Salam renunţă la muzică? Anunţul făcut de soţia lui, Roxana:
Florin Salam renunţă la muzică?

Florin Salam renunţă la muzică? Soţia artistului a intervenit să clarifice aceste speculaţii. Roxana Dobre spune că manelistului nu se retrage din lumea artistică sau cel puţin nu acum. Dacă o va face la un moment dat, „o va face frumos”.

Citeşte şi: Florin Salam a făcut show alături de Costel Biju la ziua fiicei lui Fane Văncică. Primele imagini cu manelistul după externare

Florin Salam renunţă la muzică?

Soția lui Florin Salam a mai vorbit și despre starea de sănătate a artistului. Aceasta a precizat că manelistul nu este în cea mai bună formă a sa, însă are pe cineva care vine la domiciliu pentru a avea în permanență grijă de el.

Cred că eu aș fi cea mai fericită să se retragă. Glumesc! Soțul meu nu se va retrage niciodată și, atunci când o va face, o va face frumos, așa cum este meritul lui după atâta muncă.

Încă nu și-a revenit în totalitate, însă se simte oboseala și acum, dar, cu ajutorul lui Dumnezeu și cu ajutorul cuiva care vine acasă la noi și se ocupă de el, va fi bine în curând. El este un bărbat puternic și un om muncit. Am trecut cu bine peste toate momentele acelea grele, dar s-a dramatizat puțin situația, pentru că așa suntem noi, românii. Am trecut cu bine peste tot, am luat ce a spus medicul și a fost ok”, a declarat Roxana Stoian, la Antena Stars.

În weekend, Florin Salam ar fi trebuit să fie prezent, alături de fiica lui, la unul dintre cele mai importante concerte, însă nu a putut şi şi-a cerut scuze public. ”Vă salut oameni buni. Am și eu un anunț foarte important, simt nevoia să fac acest anunț pentru sufletul meu. Vreau să-mi cer scuze la fata mea, la Betty, vreau să-i spun din toată inima La mulți ani fata mea, să mă ierți că n-am putut să cânt ieri că mi-a fost cu o zi înainte foarte greu. N-am putut să cânt, crede-mă că nu te minte tăticul tău. La mulți ani, voi recupera tot. Îți promit. Te iubesc, la mulți ani să fi sănătoasă fata mea și să mă înțelegi, că tu ești baza mea. Te iubesc!”, a spus Florin Salam pe Instagram.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Țara bogată care oferă burse pentru studenții români. Se poate aplica online: “Credem foarte mult în sistemul educațional românesc”
Capital.ro
Devine ilegal PESTE TOT în România. Legea a fost deja adoptată: Vrem să spunem STOP
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Legea care ar putea influența veniturile românilor, la un pas să fie votată în Parlament
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Schimbări uriașe pentru milioane de români. Se modifică totul la pensie
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
Se dau 500 DE LEI OBLIGATORIU în România. Marcel Ciolacu: E directivă europeană
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Monumentul arhitectural al Bucureștiului: Palatul CEC, clădirea care a supraviețuit cutremurului din 1977 și bombardamentelor Al Doilea Război Mondial
MediaFlux
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în plus la pensie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'