Dan Capatos îl face praf pe George Buhnici: „Am crezut că poate va realiza grozăviile pe care le-a spus”

Dan Capatos îl face praf pe George Buhnici, după ce vloggerul a primit o amendă de 20.000 de lei de la CNCD. Prezentatorul este uimit de reacţia lui Buhnici, care, pentru a doua oară, dă vina pe emisiunea care a difuzat interviul incriminator.

01 sept. 2022, 09:15
Dan Capatos îl face praf pe George Buhnici: „Am crezut că poate va realiza grozăviile pe care le-a spus”
Dan Capatos îl face praf pe George Buhnici

Dan Capatos îl face praf pe George Buhnici. Jurnalistul a răbufnit pentru că vloggerul i-a acuzat pe angajații emisiunii ”Xtra Night Show” că i-au editat și difuzat interviul cu afirmațiile scandaloase, în așa fel încât să-l pună într-o lumină nefavorabilă.

Citeşte şi: Probleme de sănătate pentru fiul lui Dan Capatos. Are o boală moștenită genetic, iar acum a ajuns la spital (FOTO)

Dan Capatos îl face praf pe George Buhnici

Dan Capatos a dat detalii din casă și a spus cum au stat, de fapt, lucrurile. Prezentatorul a mărturisit că i s-a dat șansa lui Buhnici să-și reflecteze la cuvintele ofensatoare. În tot acest timp, s-a așteptat un apel din partea vloggerului, prin care să-și justifice exprimarea.

Noi nu am exploatat în niciun fel acest interviu, în afara faptului de a-l difuza. Nu am făcut dezbateri, cum am fi putut face când eram la Un Show Păcătos, tocmai pentru că am plecat de la premiza că fiecare om merită a doua șansă. (…)

Șansa a constat în mai multe momente: acela de a nu difuza imediat interviul, difuzarea lui a avut loc după 7 zile, gândindu-ne că poate în acest timp va realiza grozăviile pe care le-a spus și va da măcar un telefon reporterului care a luat legătura cu el. (…)

Discuția apare în momentul în care, după această amendă, George Buhnici se simte dator de a explica din nou de ce a ajuns în postura de a lua amendă și pentru a doua oară, în cadrul aceluiași scandal, dă vina pe emisiunea noastră.” a spus Dan Capatos în emisiunea ”Xtra Night Show”.