Factura imensă pe care a plătit-o Ruby la energie electrică. „Cam așa șocuri am eu mereu”

Ruby a dezvăluit cât i-a venit factura la energie electrică, după ce a uitat să o achite timp de câteva luni. Artista a spus că adesea plătește sume mari, chiar dacă nu consumă mult.

02 sept. 2022, 16:23
Factura imensă pe care a plătit-o Ruby la energie electrică. „Cam așa șocuri am eu mereu”
Ruby a izbucnit în plâns, pe pagina sa de Instagram

Factura imensă pe care a plătit-o Ruby la energie electrică. Ruby a dezvăluit care este cea mai mare factură la energie electrică pe care a plătit-o. „Vreo 15 milioane, cred că am văzut zilele trecute. Cam așa șocuri am eu mereu. Că noi uităm să plătim câte o lună, două, trei și se adună”, a dezvăluit vedeta pentru Fanatik. „Mie cine să-mi stingă lumina? Lumina e stinsă la noi de fiecare dată, să știi. În dormitor e stinsă lumina, e televizorul aprins”, a mai spus Ruby.

Ruby a ajuns de urgență la spital. A chemat ambulanţa: „Mi-am injectat o substanţă, am pus o cantitate mai mare decât cea recomandată”

Artista a mai spus că este o fire destul de cheltuitoare, deşi nu iese foarte des în oraș și nu ia masa la restaurant: „Cheltui foarte mult și nici nu știu, îmi dau seama la un moment dat. Și pe nimic. Adică eu nu ies în oraș, nu mănânc la restaurante, nu ies în cluburi. Nu știu pe ce cheltui!”.

Ruby a ajuns la închisoare. Primele imagini din penitenciar: „Ce fac eu acum e ilegal”

Ruby, pe numele real Ana Claudia Grigore, s-a născut în Medgidia, pe 28 ianuarie 1989. A absolvit liceul de muzică „Dinu Lipatti”, secția Arta Actorului. Este într-o relație cu Adrian Robert Grigoriță, alături de care a participat la reality-show-ul Asia Express în 2019.