Ruby a ajuns la închisoare. Primele imagini din penitenciar: „Ce fac eu acum e ilegal”

Ruby a ajuns la închisoare. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, atât pentru calităţile sale vocale, cât şi pentru atitudinea ei degajată şi sinceră, cu care a cucerit foarte mulţi fani, bucurându-se de o comunitate impresionantă pe reţelele de socializare.

11 apr. 2022, 13:06
Ruby a ajuns la închisoare. Primele imagini din penitenciar: „Ce fac eu acum e ilegal”
Ruby a ajuns la închisoare

Ruby a ajuns la închisoare. Este o fire excentrică şi adoră adrenalina, motiv pentru care se implică în tot felul de proiecte atipice, care îi aduc foarte multă satisfacție în plan profesional. Recent, a fost fotografiată într-un penitenciar, iar fanii s-au alarmat imediat.

Citeşte şi: Ruby, accidentare serioasă la “Dancing on Ice”! “Mi-au zis să nu mai urc pe gheață”

Ruby a ajuns la închisoare

Artista le-a arătat imagini fanilor ei direct de la fața locului, mărturisindu-le că a început filmările pentru un film. Foarte entuziasmată, cântăreața nu s-a sfiit să le arate internauților prin ce locuri umbla la ceas de seară.

Nu pot să filmez aici, sunt în penitenciar. N-am glumit, n-am voie să vă spun, nici n-am voie să filmez, ce fac eu acum e ilegal, practic poate să mă întoarcă de unde am ieșit, poate să mă bage la mititica, pe acolo se intră la mititica, dar eu am ieșit. Sunt mititică și cumințică eu. Să înțelegeți, de astăzi am început filmările unei foarte mari producții cinematografice. Am filmat aici pe mititica și mă duc acăsică. Pa, m-am eliberat!”, a spus Ruby pe InstaStory.

Ruby, gest extrem făcut din gelozie

Ruby a dezvăluit că este geloasă și nu ascunde acest lucru! După 9 ani de relație, cântăreața nu are planuri de căsătorie, dar asta nu înseamnă că nu este serioasă în privința iubitului ei.

Vedeta a dezvăluit acum gestul extrem la care a recurs la un moment dat, din gelozie. Invitată într-un podcast, Ruby a făcut mai multe mărturisiri despre viața personală şi a recunoscut că gelozia este prezentă în ceea ce o privește. „A fost aici vreo fată pe care s-o întrebi dacă e geloasă și să spună „nu”? Nu știu dacă sunt geloasă, posesivă, control freak… ceva pe acolo, toate!”, a spus Ruby în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici.

Artista a povestit și o situație în care gelozia a făcut-o să facă lucruri neașteptate: „Am ieșit în pijamale noaptea, am chemat și două prietene, și am luat-o pe străzi. Ne-am dus într-un club ca să-l găsim!”. Ruby nu vrea să se căsătorească și nici să aibă copii. Cântăreața susține că își consideră cele zece animale de companie parte din familie și simte că necuvântătoarele sunt copiii ei.