Ruby a ajuns de urgență la spital. A chemat ambulanţa: „Mi-am injectat o substanţă, am pus o cantitate mai mare decât cea recomandată”

Ruby a ajuns de urgenţă la spital, după ce a apelat la o procedură periculoasă şi şi-a injectat o substanţă pe care o folosesc, de regulă, culturiştii.

04 aug. 2022, 21:16
Ruby a ajuns de urgență la spital. A chemat ambulanţa: „Mi-am injectat o substanţă, am pus o cantitate mai mare decât cea recomandată”

Din dorinţa de a avea un bronz mai intens, Ruby şi-a injectat o substanţă pe care o folosesc culturiştii. A fost prima dată când a făcut această procedură şi şi-a injectat o cantitate prea mare.

Artista a început să se simtă rău, a avut ameţeli şi a chemat ambulanţa. A fost dusă de urgenţă la spital.

„Am fost nevoită să chem ambulanța pentru că m-a mâncat în …. Am vrut să mă bronzez mai mult decât prevede natura și am zis să-mi injectez o substanță pe care și-o injectează culturiștii când merg la concursuri, care să mă ajute să mă bronzeze mai tare. Am pus o cantitate mai mare decât cea recomandată pentru un om care își injectează pentru prima dată substanța asta și mai ales pentru o persoană de greutatea mea”, a mărturisit Ruby, pentru Antena Stars.

Fanii au fost extrem de îngrijoraţi, însă Ruby le-a explicat că a făcut mai multe investigaţii şi că totul e sub control acum.

„M-a dărâmat un pic, un pic mai tare. Nu mai puteam să-mi țin nici telefonul în mână. Mi-a amorțit tot corpul. Inițial, când mi-am injectat substanța, că mi-am făcut injecția singură, m-a luat amețeala. Am zis că e normal și mi-am făcut treaba în continuare, după care am zis să mă întind puțin, m-a luat somnul și când m-am trezit nu mai puteam să-mi țin telefonul în mână. Am început să am fibrilații, ba să-mi fie foarte cald, ba foarte rece, să tremur. M-am speriat un pic. Când a venit ambulanța aveam pulsul 42, 43, 44 și asta i-a făcut pe doctori de pe ambulanță să insiste să merg la spital pentru investigații. Am stat la Urgență, în Camera de Gardă, 3-4 ore. Mi-am făcut toate investigațiile. (…) eu oricum am pulsul mai jos decât este normal, dar ieri a fost mai jos decât normalul meu.”, a explicat cântăreața.

Citeşte şi Ruby, accidentare serioasă la “Dancing on Ice”! “Mi-au zis să nu mai urc pe gheață”

Citeşte şi Ruby nu se mai bucură de sărbătorile de iarnă. Motivul pentru care Crăciunul o lasă rece: „Acum nu mai sărbătoresc la fel”