Ea este tânăra care a prezis încă de la începutul anului moartea Reginei Angliei. Are 19 ani şi este comparată cu celebra Baba Vanga

Hannah Carroll are 19 ani şi a prezis încă de la începutul anului moartea reginei Elisabeta a II-a. Tânăra este celebră pe TikTok datorită predictiilor sale. Aceasta a fost chiar comparată cu celebra prezicătoare Baba Vanga.

08 sept. 2022, 23:03
Ea este tânăra care a prezis încă de la începutul anului moartea Reginei Angliei. Are 19 ani şi este comparată cu celebra Baba Vanga

Ea este tânăra care a prezis încă de la începutul anului moartea Reginei Angliei. Hannah Carrol este din America şi a prezis că regina Marii Britanii va murit în acest an încă din luna ianuarie.

Ea este tânăra care a prezis încă de la începutul anului moartea Reginei Angliei. Este celebră pe TikTok

Citeşte şi Regina Elisabeta a II-a își sărbătorea de două ori pe an ziua de naștere. Lucruri mai puţin ştiute despre Regina Marii Britanii

Hannah a devenit cunoscută în mediul online datorită predicţiilor sale. Aceasta a fost chiar comparată cu celebra prezicătoare bulgară Baba Vanga. Tânăra face bani frumoşi datorită predicţiilor sale. Aceasta câştigă pe lună aproximativ 2000 de dolar.

„Întotdeauna am fost atrasă de cultura pop și celebrități, așa că multe dintre predicțiile mele au fost despre acestea. Este ca o viziune pe care o am despre ceva ce se întâmplă, ca un sentiment cu adevărat puternic”, a mărturisit tânăra.

Printre predicţiile pe care le-a făcut la începutul anului se numără şi moartea reginei Elisabeta a II-a. De asemenea, tânăra a prezis că în anul 2023 celebrul Big Ben se prăbușește din cauza unui cutremur neașteptat, iar în 2030 va fi lansat GTA 7, potrivit clickpentrufemei.ro.

@hannahcarrollxxx sending them my deeest condolences❤️ #meganfox #mgk #machinegunkelly #2022predictions #predictionlist #celebritypredictions #2022predictionlist ♬ twin flame – Machine Gun Kelly

Reamintim că Regina Elisabeta a ll-a a murit, joi după -amiază, la reşedinţa sa de la Balmoral, la vârsta de 96 de ani.

„Moartea dragei mele mame, Majestatea Sa Regina, este un moment de mare tristeţe pentru mine şi pentru toţi membrii familiei mele”, a transmis într-un comunicat oficial, noul suveran al Marii Britanii.

Funeraliile Reginei Elisabeta a II-a vor avea loc, cel mai probabil, în cea de-a zecea zi de la decesul său, după cinci zile de priveghi.

Între timp, va avea loc proclamarea oficială a Regelui Charles, chiar a doua zi după deces, iar acesta va avea deja o serie de atribuţii şi deplasări pentru a primi condoleanţe, transmite The Guardian.

Citeşte şi Ultimele imagini cu Regina Elisabeta a II-a. Monarhul a murit la 96 de ani