Soţia Piticului Colorado, replică usturătoare dată Biancăi Drăguşanu, după ce aceasta a făcut afirmaţii controversate la adresa persoanelor scunde: „Degeaba eşti înalt dacă n-ai minte”

Mădălina Șerban, văduva celui mai cunoscut pitic din România, Piticul Colorado, a reacționat dur după o afirmaţie controversată a Biancăi Drăguşanu. Vedeta a spus într-un podcast că, după părerea ei, femeile scunde "nu sunt oameni".

08 oct. 2022, 12:10

Soţia Piticului Colorado suferă, asemenei regretatului ei soţ, de acondroplazie, o patologie din cauza căreia nu a crescut în înălțime. Din fericire, boala nu i-a afectat intelectul. Boala fiind transmisibilă genetic, şi fetiţa celor doi, în vârstă de şase ani, s-a născut cu această boală.

Soţia Piticului Colorado, palmă peste faţa Biancăi Drăguşanu: „Degeaba eşti înalt dacă n-ai minte”

Recent, în cadrul unui podcast, Bianca Drăguşanu a scăpat porumbelul din gură. Vedeta a afirmat că dacă ”nu ești înaltă, nu ești om, ești pitic”. În replică, Mădălina Şerban a ţinut să sublinieze faptul că „degeaba eşti înalt dacă nu ai minte„.

Eu nu mă simt deranjată, dar am o impresie foarte urâtă despre ea. Efectiv nu gândește. Ea nu s-a pus în postura noastră […] Dacă ieșea copilul ei cu acondroplazia, atunci ce făcea?! Sunt oameni și oameni. Eu una nu judec nici oamenii înalți, nici pitici. Eu, ca femeie, fac mai mult ca un bărbat. Gândesc mai mult ca un bărbat. Sunt bărbați proști, sunt bărbați deștepti, sunt bărbați mai puțin deștepți. Nu suntem toți la fel, că nu avem cum să fim toți la fel.

Dar eu una am văzut și persoane de 2 metri care au trebuit să mă ia în brațe, să mă urce undeva la o înălțime și au zis că nu au putere. Nu aveau putere să ridice 37 de kilograme. Când scoatem o vorbă pe gură trebuie să gândim […]

Dacă ai minte și gândești, poți să faci de toate. Dar, dacă tu ești înalt și nu ai minte, ce poți să faci?! […] Eu pot să fiu ce mai deșteaptă, deși sunt mică. Pot să fac ce nu face Bianca […]

Eu sunt femeie pe picioarele mele. Colaborez cu toată lumea. Am un copil, l-am crescut fără tată. Și dacă nu ajung, pun o scară. Și dacă nici atunci nu ajung, mai pun o scară și tot așa. Nu există în viața asta, vorba Andreei Marin, nu pot sau nu se poate”, a declarat fosta soție a Piticului Colorado pentru Fanatik.

Mădălina Şerban bate obrazul părinţilor care nu-şi educă copiii

Deşi, de-a lungul timpului, Mădălina a avut parte de fel de fel de cumpene, în prezent se simte împlinită şi este mulţumită cu ceea ce i-a oferit viaţa. Boala de care suferă, privirile dispreţuitoare ale oamenilor, jignirile constante, moartea soţului, toate au afectat-o la momentul respectiv. A căzut şi s-a ridicat, însă, luând fiecare provocare ca pe o lecţie din care a rămas cu multe învăţături.

Citeste si Ce nu are voie Steliana Sima să facă niciodată în prezenţa soţului ei: „Lui nu-i place muzica populară şi mi-a pus această interdicţie”

Când am fost copil am simțit că sunt dată la o parte. Noi, copiii, simțim indiferent cât ne ascund părinții. Noi simțim persoanele care se uită ciudat la noi. Dar acum, de când sunt adult, de când am copil, de când m-am căsătorit… eu sunt fericită. Sunt sănătoasă. Chiar dacă am trecut prin etape și etape în viață. Am căzut, m-am ridicat, iar am căzut. M-am împiedicat, m-am uitat să văd dacă este bine, dacă nu, să fac să fie bine […]

Lumea este foarte rea și nu vor să învețe copiii cum să se comporte. Nu îi pregătește dinainte că pe stradă o să fie oameni cu dizabilități sau oameni care au un picior nu știu cum. Ar putea să le explice că, atunci când vezi un om cu o problemă, nu spui orice de față cu persoana respectivă”, a mai declarat soţia Piticului Colorado pentru susrsa citată.

Afirmaţia care a stârnit controverse

Invitată la podcastul lui George Tănase, Bianca Drăguşanu a afirmat, pornind de la exemplul lui Kim Kardashian, că ”dacă nu ești înaltă, nu ești om. Ești pitic”.

De exemplu, uite, despre Kim. Eu cred că dacă ea ar fi fost o femeie un pic mai înaltă, măcar cu vreo 10-15 cm, cred că era mai mișto decât e. Dar are niște forme pe care eu mi le doresc și lucrez la asta. Doar că ea e foarte pitică, așa. Mie mi se pare că dacă nu ești înaltă, nu ești om. Ești pitic.

Citeste si Bianca Drăguşanu, dezvăluiri fără perdea pentru paparazzii. De ce umblă în costumul Evei prin casă şi prin grădină

Eu, pentru că sunt înaltă, îmi plac femeile înalte. Asta nu înseamnă că am vreo problemă cu femeile care sunt scunde, dimpotrivă, au și ele norocul lor că pot să ia ditamai papainoagele în picioare și să pară înalte. Ai avantaje și dezavantaje […]

Fiind mică de înălțime ai multe avantaje, probabil ești mai rapidă, probabil ai mai multă energie, probabil poți să îți iei tocuri de 15-18 cm, care sunt foarte sexy. Fiind înaltă, ai foarte multe dezavantaje, dar eu cred că femeile cu adevărat frumoase sunt femeile înalte. Miss Universe de ce are 1.80 m, de exemplu? Dintotdeauna, de când există Miss pe planetă?”, a spus Bianca, în emisiune.