Bianca Drăguşanu, dezvăluiri fără perdea pentru paparazzii. De ce umblă în costumul Evei prin casă şi prin grădină

Bianca Drăgușanu, 40 de ani, a fost invitata celei de-a doua ediții a emisiunii online „Zig Zag”, difuzată pe canalul You Tube „theXclusive”.

18 sept. 2022, 09:26

Bianca Drăguşanu a fost „agățată” de George Tănase în direct la podcastul Zig-Zag. Vedeta a jucat tare, nu s-a lăsat atrasă de cuvintele capcană ale moderatorului şi a făcut dezvăluiri intime. De exemplu, Bianca Drăguşanu a dezvăluit că acasă umblă mereu goală, întrucât utilizează tot felul de produse cosmetice, pe tot corpul, fiind, astfel, obligată să renunțe la haine. „Ies și prin grădină așa”, a spus Bianca, spre curiozitatea gazdei care a replicat „Unde ziceai că stai?”.

Scandal monstru la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Fiica lui Cornel Palade către Bia Khalifa: „Te prind eu!”
Bianca Drăgușanu a mai spus că dacă ar putea să dea timpul înapoi, ar alege o carieră în medicină, alegând specializarea chirurgie plastică. De asemenea, vedeta a recunoscut că e de părere că omenirea ar putea să treacă printr-o nouă pandemie, în urma căreia morții vor fi transformați în zombie.

Bianca a fost provocată să evalueze o serie de replici rostite chiar de George Tănase, ca și când acesta ar fi încercat să îi atragă atenția. La rândul ei, Bianca a povestit o serie de replici penibile auzite de-a lungul anilor.  „Bianca, tu ești exact ca Thor! Știi exact cum să ridici ciocanul”, i-a spus George, spre amuzamentul Biancăi, dar fără efect. După momentul de detensionare a atmosferei, gazda a abordat subiecte mai serioase, cum ar fi prima apariție a Biancăi, ca model, valul de ură la care e supusă vedeta sau despre Victor Slav, fostul ei soț.

„Cea mai celebră vedetă care mă urmărește, dar eu nu o urmăresc, este Thalia. Postează, dar nu am mai urmărit-o de mult. E celebră în întreaga lumea”, a explicat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăguşanu a primit un cadou de peste 100.000 de euro. Cu ce a răsfăţat-o Gabi Bădălău

Câți bani vrea Andreea Tonciu să se lupte cu Bianca Drăgușanu în cușca MMA: „Altfel nu intru în ring”

Gala MMA aduce în fața fanilor și vedete de la noi, nu doar sportivi profesioniști și bine pregătiți în domeniu. Luna viitoare, în ring ar putea intra Andreea Tonciu împotriva Biancăi Drăgușanu. Fosta concurentă de la „Survivor România” a cofirmat faptul că a fost contactată pentru a participa la Gala MMA.

Fosta concurentă de la „Survivor România” a stabilit deja suma pe care și-o dorește de la organizatori pentru a intra în ring. Andreea vrea 100.000 de euro pentru a lupta împotriva Biancăi Drăgușanu. Cu siguranță nici pretențiile financiare ale fostei asistente TV nu vor fi mai prejos. „Dacă Bianca Drăgușanu vrea să se lupte cu mine, trebuie ca organizatorii să îmi dea 100.000 de euro. Altfel nu intru în ring”, a mai spus Andreea Tonciu pentru sursa mai sus menționată. Condițiile puse de Andreea Tonciu au fost refuzate de organizatorii galei MMA.