Ce nu are voie Steliana Sima să facă niciodată în prezenţa soţului ei: „Lui nu-i place muzica populară şi mi-a pus această interdicţie”

Steliana Sima şi soţul ei au un mariaj de peste trei decenii şi, deşi este ştiu faptul că o relaţie are şanse de reuşită atunci când cei doi parteneri împărtăşesc valori şi idealuri comune, se pare că în cazul lor lucrurile stau puţin diferit.

08 oct. 2022, 11:01

Deşi Steliana Sima este o figură reprezentativă a folclorului românesc, iar muzica populară este viaţa ei încă de când era mic copil, soţului ei nu i-a plăcut niciodată muzica populară. Artista a fost încurajată să cânte încă de la grădiniţă, când educatoarea i-a descoperit talentul muzical. A avut parte de aceleaşi încurajări şi din partea învăţătoarei, astfel că reprezentaţiile ei artistice erau nelipsite la serbări.

Abia pe la 16-17 ani şi-a lansat prima melodie, „Şase pui de prepeliţă”, devenind artistă în adevăratul sens al cuvântului. La 20 de ani a fost cooptată în Ansamblul Ciocârlia şi iată că acum, la 57 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite şi mai reprezentative artiste ale muzicii populare olteneşti.

Citeste si Steliana Sima, dezvăluiri neașteptate! Ce a găsit în camera lui Petrică Mîțu Stoian, la parastasul de șase luni de la moartea artisului

Ce nu are voie Steliana Sima să facă niciodată în prezenţa soţului ei

Din cei 57 de ani de viaţă, 32 i-a petrecut alături de soţul ei. Asta cu toate că bărbatul nu-i împărtăşeşte deloc pasiunea pentru muzica populară. Artista spune că soţul ei a însoţit-o toată viața la spectacole, cu toate astea… nu îi dă voie să asculte melodii populare atunci când sunt împreună în maşină.

Eu nu am mers niciodată singură la spectacole. De fiecare dată, el (n.r. soțul) era cel care mă însoțea și mă sprijinea. Culmea este că lui nu îi place muzica populară. Toată viața lui nu m-a lăsat să ascult folclor. Nici măcar acum nu pun muzică populară în mașină când e el. Deși lui nu îi place, mi-a respectat mereu meseria. El ascultă muzică pop românească. Îi place să dea pe Romantica la radio”, a mărturisit Steliana Sima în podcastul moderat de Mirela Vaida, pe Youtube.

De 32 de ani, alături la bine şi la rău

Steliana Sima se consideră împlinită pe toate planurile. Soţul, fost ofiţer de poliţie, i-a dat, pe parcursul celor 32 de ani, tot sprijinul de care a avut nevoie, iar unicul copil, Cătălin (32 de ani), este lumina ochilor ei. Tânărul s-a căsătorit în 2020 cu aleasa inimii lui, iar nunta a fost una ca în poveşti.

La marele eveniment, acre a avut loc la îcneputul anului 2020, au cântat Nicolae Botgras, regretatul Petrică Mâțu Stoian, Constantin Enceanu, Maria Ionescu Căpitănescu, Diana Matei cu Taraful Cleante, iar amfitrioana serii a fost Mirela Vaida. Soacra mare le-a făcut un cadou de suflet atât mirilor, cât şi cuscrilor, dedicându-le două melodii superbe.

Citeste si Steliana Sima și Cristian Pomohaci, experiențe stranii cu Divinitatea: „Era așa un pârâu din care curgea o apă liniștitoare”