Andra, schimbare radicală de look. A slăbit semnificativ după ce a renunţat la o categorie de alimente

Odată cu lansarea noii piese „Doar vina ta”, Andra a afişat şi un nou look. Artista a slăbit semnificativ după ce a renunţat la o categorie de alimente.

20 oct. 2022, 16:54

Andra a slăbit după ce a renunţat la dulciuri. Colegii ei de la „Românii au talent”, care ori de cât ori aveau poftă de ceva dulce mergeau întins la ea în cabină, au rămas neplăcut surprinşi atunci când artista le-a mărturisit că a renunţat la dulciuri, aşa că nu le mai are stocuri.

Andra a slăbit considerabil. Secretul noii siluete

Noua ei siluetă a putut fi admirată atât în noul videoclip „Doar vina ta”, cât şi în emisiunea „Vorbeşte lumea”, unde a fost invitată. Andra a dezvăluit secretul noii siluete chiar în emisiune.

Ciolan cu varză, sushi, în altă zi, ca să pară că mâncam mai sănătos, rață… Acum, în ultimele dăți nu am mai comandat dulce. Mâncăm cu toții în același spațiu și apoi ne ducem fiecare la cabinele noastre. Apoi numai îi vezi că îmi bat la ușă: „Auzi, dar ceva dulce nu ai? Că tu ai mereu ceva dulce! Acum i-am surprins, în ultimele dăți, pentru că nu am mai adus nimic dulce la mine. Mi-am propus să nu mai mănânc așa mult”, a dezvăluit Andra.

Citeste si Andra este de nerecunoscut. Artista a suferit o transformare radicală şi uimit-o când s-a uitat în oglindă: „Dar oare cine-i fata asta?”

În trecut, Andra a recunoscut că îi plac dulciurile.

Acasă am doi copii care vor mereu ceva dulce și le gătesc, facem brioșe, mai vine o prietenă cu vreo prăjitură nouă să o încerc. Zilnic am parte de ispite, ca să zic așa. Îmi și place, pentru copii, să avem genul acesta de prăjituri gătite în casă, să știu că sunt de bună calitate. Nu le dau dulciuri din comerț. Motiv pentru care, fiind o pofticioasă din naștere, nu mă pot abține și mai gust”, a spus Andra.

Andra şi Smiley, piesă nouă

După 15 ani de când au cântat prima și singura dată împreună, Andra și Smiley au făcut un nou duet. În urmă cu 15 ani, cei doi au scos împreună, pentru Eurovision, melodia „Dracula my love”.

Noua piesă, „Doar vina ta”, are versurile scrise de Smiley. Ambii artişti spun că piesa li s-a potrivit mănușă și că este pe sufletele lor.

Eu nu am putut să înregistrez melodia, am plâns. Întotdeauna mi-a plăcut ce a cântat, dar la melodia asta am avut așa un sentiment că nu m-am putut concentra să cânt refrenul”, a mărturisit Andra.

Citeste si Andra l-a ales pe Cătălin Măruţă ca manager, în locul tatălui ei. Cum a reacţionat bărbatul: „Mi se părea greu să comunic”