Andra este de nerecunoscut. Artista a suferit o transformare radicală şi uimit-o când s-a uitat în oglindă: „Dar oare cine-i fata asta?”

Andra este de nerecunoscut. Una dintre cele mai apreciate şi de succes artiste din România a reuşit să îşi surprindă, din nou, publicul cu o transformare radicală. Şi ea a fost uimită când s-a uitat în oglindă.

10 oct. 2022, 10:32

Andra este de nerecunoscut. Încă de la începutul carierei sale muzicale, cântăreaţa a încercat să aducă de fiecare dată ceva nou publicului şi a şi avut câteva apariţii, dar şi piese, care au uimit publicul. Nu a avut nicio problemă, ba chiar i-a plăcut să iasă din tipare, pentru a se plia pe piesa şi videoclipul respectiv.

Citeşte şi: Eva, reacție haioasă când a auzit când s-au căsătorit părinții ei, Andra și Cătălin Măruță. Internauții au izbucnit în hohote de râs

Andra este de nerecunoscut

Şi de această dată, fanii au rămas fără cuvinte când au văzut transformarea vedetei. În timp ce anunţa că a scos o nouă piesă şi a filmat un nou videoclip, Andra a apărut cu tatuaje și haine rock, însă a explicat foarte repede motivul pentru care a ales această schimbare de look.

Cu toate că a uimit pe toată lumea cu această apariție, cântăreața a scris pe rețelele de socializare personale că este vorba despre doar despre o simplă filmare, asta după ce fanii i-au transmis că nu o prinde deloc acest look.

Dar oare ciiine-i fata asta?😄 Așa ar fi spus Eva dacă m-ar fi văzut la filmările noului clip. Dragilor, abia aștept să ascultați noua mea piesă în colaborare cu un artist extrem de talentat. Sincer vă zic.. când am înregistrat-o abia m-am putut opri din plâns… și cred că și în voi va trezi aceleași emoții pe care le-am simțit si eu!”, a scris artista pe reţelele de socializare.

Ce tarif are Andra pentru un show

Andra este una dintre cele mai buni voci din România, iar tariful său pentru un eveniment este pe măsură. Artista este gata să câștige o adevărată avere pentru două evenimente private. Pentru două evenimente care au avut luna trecută în Germania, în Munchen și Dusseldorf, cântăreața ar fi încasat nu mai puțin de 40.000 de euro, câte 20.000 de euro pentru fiecare. Vedeta a fost însoțită de trupa sa, salariile celor care o compun fiind asigurate din aceeași sumă, scrie Fanatik.

Până atunci, doar în luna august, la scurt timp după întoarcerea din vacanța din Spania, Andra a avut concerte în Sibiu, Iași, Satu Mare și Uricani, fiind răsplătită cu 48.000 de euro. Pentru un moment artistic de 50 de minute, tariful artistei este de 12.000 de euro, plus TVA.