Simona Gherghe a avut parte de cea mai frumoasă surpriză de ziua ei. Ce i-a pregătit familia și cum a reacționat prezentatoarea

Simona Gherghe a împlinit vârsta de 45 de ani, motiv pentru care ziua ei de naștere nu putea trece neobservată. Familia i-a pregătit o petrecere surpriză.

01 nov. 2022, 09:25
Simona Gherghe a avut parte de cea mai frumoasă surpriză de ziua ei. Ce i-a pregătit familia și cum a reacționat prezentatoarea

Simona Gherghe a împlinit vârsta de 45 de ani, motiv pentru care ziua ei de naștere nu putea trece neobservată. Vedeta Antena 1 a fost plecată împreună cu soțul ei într-o excursie la Roma, însă la întoarcere a avut parte de o surpriză.

Simona Gherghe, petrecere surpriză de ziua ei

Odată întoarsă din escapada romantică de la Roma, Simona a fost surprinsă când a ajuns acasă. Soțul ei împreună cu familia i-au pregătit o petrecere surpriză. După cum chiar ea a mărturtisit pe contul de socializare a fost prima sa petrecere surpriză. Vedeta Antena 1 a fost la fel de emoționată și la filmările emisiunii „Mireasa” atunci când  concurenții i-au cântat în cor ,,mulți ani trăiască.

De asemenea, aceasta a primit și un tort împreună cu un buchet de flori de la concurenți. Nici copiii Simonei nu au vrut ca ziua mamei lor să treacă neobservată așa că i-au făcut felicitări și i-au scris ”la mulți ani”.

Simona Gherge, despre relația cu soțul său: ,,Ne-am plăcut mult la început”

Vedeta TV și soțul ei au o relație foarte unită. Cu toate că se iubesc foarte mult, între Simona și soțul ei nu a fost însă dragoste la prima vedere.

„Ne-am plăcut mult la început. Nu prea cred eu în dragoste la prima vedere… dar iubirea a venit destul de repede, pentru că ne-am mutat împreună cam la o lună de când ne-am cunoscut. Nu am pus foarte mare preţ pe povestea asta cu nunta. A fost o petrecere intimă, organizată într-un timp scurt. Nu am visat la rochia de mireasă şi sute de invitaţi… Mult mai mult decât să fiu mireasă mi-am dorit să fiu mamă”, a povestit Simona pentru revista VIVA

Soțul Simonei are o relație foarte apropiată și cu soacra lui, despre care spune că îi este de marea ajutor, mai ales în creșterea celor două fetițe pe care aceștia le au împreună.

Citește și: Calendar ortodox noiembrie 2022. Sărbători religioase în noiembrie 2022. Ziua în care este bine să aprinzi lumânările la celălalt capăt

Citește și: Povestea din spatele divorțului dintre Paula Seling și soțul ei. Cum s-a destrămat o căsnicie de 17 ani