Povestea din spatele divorțului dintre Paula Seling și soțul ei. Cum s-a destrămat o căsnicie de 17 ani

Paula Seling și Radu Bucura au divorțat după un mariaj care a durat 17 ani. Această veste a lovit ca un trăsnet publicul, cei doi iubindu-se de când erau copii.

31 oct. 2022, 18:33
Povestea din spatele divorțului dintre Paula Seling și soțul ei. Cum s-a destrămat o căsnicie de 17 ani

Paula Seling și soțul acesteia, Radu Bucura, formau unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi, cei doi cunoscându-se când erau copii. După o poveste îndelungată de iubire, dragostea dintre aceștia s-a stins și au ales recent să pună punct relației. Se pare că fostul soț nu îi mai este nici manager, funcția fiind ocupată rapid de altcineva.

Când și cum s-au cunoscut cei doi

Paula l-a întâlnit pe cel care urma să-i fie soț pentru prima dată, în 1996, pe când avea numai 16 ani, în Năvodari, în cadrul unui festival de muzică. Cei doi, pe atunci doar adolescenți, au făcut schimb de adrese pentru a ține legătura prin scrisori, iar Paula Seling păstra poza lui Radu în ghiozdanul ei.

Artisat îi scria, dar Radu Bucura nu îi răspundea. Abia la nouă ani după ce s-au cunoscut, bărbatul a căutat-o și astfel au început o frumoasă poveste de dragoste.

„Prima dată m-am îndrăgostit de cel ce urma să îmi devină soţ după nouă ani. Aveam 16 ani, ne-am cunoscut la Năvodari şi am păstrat o poză cu el în ghiozdan. Îi scriam scrisori la care nu prea răspundea. La 18 ani am făcut autostopul pentru el. Tot nu a răspuns. M-a sunat după nouă ani. Apoi, o săptămână şi jumătate mai târziu, ne-am căsătorit”, relata Paula Seling în trecut, pentru okmagazine.ro

Citește și: Paula Seling, prima reacţie după divorţul de Radu Bucura. S-au despărţit după 17 ani: „Așteptăm, de fapt”

Aceștia s-au căsătorit pe 10 iulie 2005, având o nuntă foarte discretă. Doar doi prieteni de liceu au participat l afericitul eveniment, care a avut loc la o fermă din Cheile Râșnoavei. Slujba a fost oficiată de trei preoți, în fața unui altar improvizat. Și familiile celor doi au aflat abia mai târziu că cei doi au făcut marele pas.

Chiar dacă au fost ani buni împreună, au reușit să își țină viața persoanlă departe de ochii publicului. Radu i-a mangeriat cariera Paulei Seling, aceasta devenind una dintre cele mai apreciate cântărețe din România.

„Da, este adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupă de concerte și tot ce este nevoie. Găsiți numărul lui pe site, puteți să sunați acolo să aflați tot ce aveți nevoie cu privire la activitatea profesională a Paulei. În rest, nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private”, a declarat Radu bucura.

Paula Seling a avut întotdeauna numai cuvinte de laudă despre fostul ei soț, ceea ce i-a făcut pe mulți să creadă că relația lor nu se va sfârși.

Citește și: Cutremur în showbiz. Paula Seling ar fi divorțat de Radu Bucura, după 17 ani

„El a fost sclipirea pe care o așteptam și uneori mă gândesc dacă am meritat-o, nu stiu… uneori mă gândesc ce am făcut să am atâta, să mi se dea atâta lumină și bucurie, pentru că despre asta e vorba”, povestea artista în 2013. Ea mai mărturisea atunci că Radu spală vase, spală haine, aspiră, spală pe jos, pune gresie, faianță, pune prize, schimbă baterii la baie, desfundă chiuvete și repară orice.