Gică Popescu a fost ţinta arestării în „Dosarul Transferurilor”. Dezvăluiri-bombă la opt ani de la sentinţă

Cristian Bivolaru, director general la Farul Constanţa şi fost secretar general al FRF, a dezvăluit că a aflat cu câteva zile înainte de sentinţa din "Dosarul Transferurilor" că Gică Popescu va fi condamnat la închisoare cu executare!

11 nov. 2022, 18:10
Gică Popescu a fost ţinta arestării în „Dosarul Transferurilor”. Dezvăluiri-bombă la opt ani de la sentinţă
Gică Popescu a fost ţinta arestării în "Dosarul Transferurilor". Dezvăluiri-bombă la opt ani de la sentinţă

Gică Popescu a fost ţinta arestării în „Dosarul Transferurilor”. Cristian Bivolaru a făcut parte din echipa lui Gică Popescu la alegerile din 2014 pentru funcția de președinte al FRF şi a dezvăluit că i s-a transmis clar că fostul căpitan al echipei naţionale a României şi al lui FC Barcelona urmează să fie arestat în „Dosarul Transferurilor”.

„Cu vreo zece zile înainte de a se termina termenul pentru depunerea candidaturilor pentru funcția de președinte al Federației, am primit un telefon de la Bartolomeu (n.r. – Dan Bartolomeu Finiş, un controversat om de afaceri cu legături la vârf  în lumea politică a României), prieten cu Gino Iorgulescu, cu Mircea Sandu. A avut niște relații în mediile politice de-a lungul a 30 de ani și se spune că avea și un grad important într-un serviciu secret. M-a chemat la o cafea la el, în Herăstrău, la BTT. A fost foarte direct! Și m-a întrebat dacă noi, cei din echipa lui Gică, ne-am gândit ce se întâmplă dacă el va fi arestat. L-am întrebat pe Gică de lucrul ăsta și el era încrezător că nu se va întâmpla asta. Dar Barto mi-a spus textual că din cercurile în care se învârte el s-a decis arestarea și condamnarea lui Gică!”, a declarat Cristian Bivolaru la emisiunea online „Prietenii lui Ovidiu„, realizată de Ovdiu Ioaniţoaia.

Citeşte şi: Cum le-a spus Gică Popescu celor trei copii că urmează să meargă la închisoare: „Am izbucnit toți în plâns”

Pe 4 martie 2014, cu o zi înaintea alegerilor de la FRF, Curtea de Apel București a decis opt condamnări în „Dosarul Transferurilor”, printre care şi a lui Gică Popescu, de trei ani, o lună şi 10 zile de închisoare cu executare!

„Cred că la momentul respectiv a vrut să se dea un exemplu de eradicare a corupției și din sport. Fotbalul fiind cel mai vizibil. S-a luat în anumite cercuri decizia asta și cred că ținta a fost chiar Gică Popescu, pentru că el era cel mai vizibil la nivel mondial din tot grupul”, a mai spus Cristian Bivolaru.

Citeşte şi: Fiica lui Gică Popescu, imagini fierbinţi din vacanţa în Mexic. S-a pozat în cel mai mic costum de baie posibil FOTO

Întrebat dacă Răzvan Burleanu, cel care a câştigat alegerile în 2014, a avut legătură cu arestarea lui Gică Popescu, Cristian Bivolaru a răspuns: „Nu! Cred că a profitat de această stare de fapt!”.