Tânărul de 18 ani mort după a fost bătut în timpul unei altercaţii în faţa unui club

Caz șocant în județul Constanța, acolo unde un tânăr de 18 ani a fost omorât după o altercaţie într-un club. A fost lovit în cap de un alt individ.

13 nov. 2022, 16:02
Tânărul de 18 ani mort după a fost bătut în timpul unei altercaţii în faţa unui club

Tragedie la Murfatlar! Un tânăr de 18 ani din localitatea Siminoc a murit după ce a primit o lovitură puternică în zona capului. Conform primelor date, tânărul se afla în faţa unui club din localitate. Potrivit replicaonline.ro, scandal a pornit după ce victima ar fi îmbrâncit-o puțin pe concubina agresorului. Tânărul de 18 ani se afla la locul de fumat. A rugat-o pe concubina agresorului să-i facă și lui loc, moment în care aceasta a devenit agitată. Atunci, victima ar fi îmbrâncit-o puțin, iar agresorul a văzut.

Tânărul de 21 de ani i-a dat un pumn în zona capului băiatului de 18 ani.  Victima a căzut, apoi s-ar fi ridicat şi ulterior ar fi lesinat.

La locul agresiunii a fost solicitată intervenţia Ambulanţei. Tânărul de 18 ani a fost preluat de ambulanţă, i s-a acordat primul ajutor și s-a solicitat prezența unui echipaj cu medic. Înainte de a ajunge echipajul SMURD cu medic, pacientul a intrat în stop cardiorespirator. Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor, băiatul de 18 ani nu a putut fi salvat.

Citeşte şi: Familie distrusă în accidentul de pe A3 – Autostrada Transilvania. Mama a murit pe loc, copilul şi soţul sunt răniţi. Maşina s-a lovit cu un TIR condus de un ucrainean

Ancheta în acest caz a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. Oamenii legii efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de lovituri cauzatoare de moarte. Deocamdată nu se ştie motivul de la care a plecat scandalul.

Pe reţelele de socializare, prietenii tânărului de 18 ani au fost postate zeci de mesaje de condoleanţe. „Drum lin, suflet drag, nu te vom uita niciodată”, „Drum lin către stele”, „Dumnezeu să te ierte prietenul meu bun”, „Prea devreme ai plecat, nu meritai să mori aşa”.

Citeşte şi: Bărbat împuşcat în timpul unei partide de vânătoare, în Constanţa

Agresorul a fost săltat de poliţişti. Bărbatul de 21 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.