Familie distrusă în accidentul de pe A3 – Autostrada Transilvania. Mama a murit pe loc, copilul şi soţul sunt răniţi. Maşina s-a lovit cu un TIR condus de un ucrainean

Încă o familie este distrusă într-un accident rutier produs duminică pe A3 - autostrada Transilvania. O femeie a murit pe loc. Soţul este internat în stare gravă. De asemenea, la spital este şi fiul lor, şi el rănit.

13 nov. 2022, 15:37
Familie distrusă în accidentul de pe A3 – Autostrada Transilvania. Mama a murit pe loc, copilul şi soţul sunt răniţi. Maşina s-a lovit cu un TIR condus de un ucrainean

O femeie din Giurgiu a sfârşit tragic într-un accident produs duminică la prânz la intrarea pe A3 – Autostrada Transilvania. Femeia călătorea într-o maşină alături de soţul şi copilul ei. La ieşirea de pe autostradă, soţul femeii, aflat la volanul maşinii, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat pe contrasens, lovindu-se cu un TIR condus de un şofer ucrainean, care urca pe bretea spre autostradă.

Accident grav la intrarea pe Autostrada Transilvania în Cluj. Două persoane au rămas încarcerate, una a murit

Din primele informaţii, familia din Giurgiu mergea spre Zalau-Satu Mare, iar maşina era încărcată cu bagaje, scrie observatornews.ro.

În urma impactului, femeia şi soţul ei au rămas încarcetaţi. După extragere, femeia a fost declarată moartă. Bărbatul a intrat în stop cardiorespirator și s-au făcut manevre de resuscitare, au anunțat salvatorii. Ulterior, bărbatul a fost transportat la UPU Cluj, fiind în stare gravă.

A treia victimă, copilul familiei, este conștient şi a fost şi el transportat la spital.

Circulaţia rutieră a fost blocată pe ambele sensuri.

Accidentul de pe A3 aminteşte de accidentul în care şi-a pierdut viaţa şeful Serviciului de Imigrări Galați. Ofițerul de poliție în vârstă de 41 de ani era în autoturism cu fiica de 12 ani și soția de 38 de ani.

Şef din Poliţie, omorât de un şofer ucrainean care a adormit la volan. Fiica şi soţia poliţistului sunt rănite

Pe o șosea din Ialomița, maşina poliţistului a fost lovită de un TIR condus de un șofer ucrainean, care a adormit la volan şi a intrat cu vehiculul pe contrasens.