Bărbat împuşcat în timpul unei partide de vânătoare, în Constanţa

Un bărbat de 55 de ani a fost rănit în timpul unei partide de vânătoare la care a participat, sâmbătă, în zona localităţii Independenţa, judeţul Constanţa.

13 nov. 2022, 11:42
Bărbat împuşcat în timpul unei partide de vânătoare, în Constanţa

Un bărbat de 55 de ani a ajuns la spital după ce a fost împuşcat în picior în timpul unei partide de vânătoare la care a participat, sâmbătă, în zona localităţii Independenţa.

Potrivit IPJ Constanţa, în jurul orei 16,15, poliţişti din cadrul Secţiei 9 Rurală Topraisar au fost sesizaţi, prin apel 112, că la un fond de vânătoare situat între localităţile Independenţa şi Cerchezu o persoană ar fi fost împuşcată accidental.

Citeşte şi: Tânăr de 24 de ani împuşcat de un prieten în timpul unei partide ilegale de vânătoare

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 55 de ani, care, din primele informaţii, participa la o partidă de vânătoare, fiind lovit în picior, prin ricoşarea dintr-un copac a alicelor”, a transmis IPJ, potrivit radioconstanta.ro.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Incidentul vine la o săptămână după ce fiul șefului Poliției Locale din Agigea a fost împușcat mortal la o vânătoare în Vrancea. Poliția a deschis dosar penal în care se fac cercetări pentru braconaj și ucidere din culpă.