Accident spectaculos în București! Mașina unui tânăr de 21 de ani a ajuns sub un taxi parcat pe Calea Rahovei

Accident teribil în București! Mașina unui tânăr de 21 de ani a fost lovită de un autoturism, în noaptea de joi spre vineri, pe Calea Rahovei. După impact, mașina lui a ricoșat sub un taxi parcat pe trotuar.

18 nov. 2022, 11:05
Accident spectaculos în București! Mașina unui tânăr de 21 de ani a ajuns sub un taxi parcat pe Calea Rahovei

Un accident rutier grav a avut loc joi seara, puțin după miezul nopți, pe Calea Rahovei din București.

Mașina condusă de un șofer de 21 de ani s-a ciocnit cu o altă mașina, iar mai apoi intrat sub un taxi care staționa.

Imediat după accident, tânărul de 21 de ani și-a sunat părinții care au ajuns imediat la fața locului, fiind extrem de îngrijorați că sănătatea fiului său ar putea fi pusă în pericol.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma accidentului, existând doar pagube materiale.

Citiți și: S-a descoperit! Cine era femeia cu care se afla în mașină Culiță Sterp în momentul în care a provocat accidentul din Cluj-Napoca

Proprietarul taxiului a primit de la vecini vestea că mașina sa fost distrusă în accident.

„Nu știu prea multe amănunte, eram în casă, dormeam și m-a sunat un vecin. Am ieșit afară”, a spus șoferul de taxi.

La fața locului au intervenit mai mulți pompieri și medici. Polițiștii au deschis o ancheta pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a făcut precizări despre accidentul rutier de seara trecută.

„Din primele informații, 3 autoturisme dintre care două în mișcare și unul staționat au fost implicate într-un eveniment rutier pe Calea Rahovei, nr 291. Din fericire, nu au fost victime. Ambii conducători auto au fost testați, rezultatul fiind zero”, au transmis reprezentanții INFOTRAFIC.

De asemenea, un alt incident a avut loc în București. Un tramvai a fost cuprins de flăcări în cursul zilei de miercuri, în zona Eroii Revoluției din Sectorul 4. Este vorba despre tramvaiul 1 care se deplasa către Piața Sudului. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, deoarece după observarea incendiului, vatmanul a reușit să stingă focul cu extinctoarele cu care era dotat tramvaiul.

CItiți și: Un tramvai a luat foc în Bucureşti. Sunt degajări mari de fum. Traficul a fost oprit