S-a descoperit! Cine era femeia cu care se afla în mașină Culiță Sterp în momentul în care a provocat accidentul din Cluj-Napoca

Culiță Sterp a provocat un grav accident rutier, ieri. Acesta se afla sub influența alcoolului atunci când a lovit în plin un alt autoturism. În mometul producerii incidentului cu pricina, acesta nu era singur în mașină.

18 nov. 2022, 10:37
S-a descoperit! Cine era femeia cu care se afla în mașină Culiță Sterp în momentul în care a provocat accidentul din Cluj-Napoca

Culiță Sterp a provocat un grav accident rutier, ieri. Acesta se afla sub influența alcoolului atunci când a lovit în plin un alt autoturism. Acesta s-a ales cu doar penal și a fost reținut pentru 24 de ore. În momentul producerii accidentului, acesta nu se afla singur în mașină.

Cine era femeia cu care se afla Culiță Sterp în mașină, în momentul producerii accidentului

Potrivit impact.ro, în timpul producerii accidentului acesta era însoțit de o femeie blondă, care ar fi dansatoarea ce ar fi participtr la videoclipul său, filmat cu câteva ore înainte de producerea accidentului. Polițiștii susțin că acesta ar fi încălcat mai multe ilegalități. Cântărețul a fost surprins de aparatul radar cu viteză pe mai mare decât cea permisă. Mai mult,  acesta ar fi intrat în intersecție pe culoare roșie a semaforului și cel mai gra ar fi părăsit locul accidentului, fiind găsit de poliţişti în apropierea Teatrului. La verificări Sterp a fost găsit că a condus băut, sub influența alcoolului. În urma rezultatelor probelor biologice, fapta de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului a fost înregistrată drept contravenţie (sancţionată cu amenda şi suspendarea exercitării dreptului de a conduce pe o perioada de 90 de zile)

Citește și: Lovitură cruntă pentru Gabi Bădălău. Ce a decis instanța în privința domiciliului celor doi copii pe care îi are cu Claudia Pătrășcanu

Prima reacție a logodnciei lui Culiță Sterp după accident

Până  în momentul de față nici surorile și nici fratele lui Culiță nu au reacționat după ce cântărețul a fost implicat într-un grav accident rutier. Singura care a făcut declarații pe acest subiect a fost logodnica acestuia, care în momentul producerii accidentului nu se afla alături de el.

,,Le mulțumesc oamenilor care chiar sunt alături de familia noastră, care știu prin ce perioadă stresantă trec (cu noul brand), care trebuia să fie una mai frumoasă, dar Dumnezeu știe ce lecții avem de învățat și de ce ne pune la încercare. Îi mai mulțumesc lui Dumnezeu că totul este bine, lucrurile materiale oricum nu au contat și nu vor conta vreodată pentru noi”, a fost mesajul postat de aceasta.

Citește și: Carmen Harra a stat la masă cu Donald Trump. „Se termină războiul în 2023, se termină cu Putin!” VIDEO