Doliu în lumea medicală. Un medic infecţionist de la Spitalul Bagdasar-Arseni a murit: „De azi va îngriji îngerii din împărăția cerului”

Dr. Oana Berdila, medic infecţionist de la Spitalul Clinic De Urgenţă "Bagdasar-Arseni", a murit. "A cazut victima bolii mult, mult prea devreme!", "de azi va îngriji îngerii din împărăția cerului", au scris cei care au cunoscut-o şi au apreciat-o.

21 nov. 2022, 12:57
Doliu în lumea medicală. Un medic infecţionist de la Spitalul Bagdasar-Arseni a murit: „De azi va îngriji îngerii din împărăția cerului”

Doliu în lumea medicală. Un medic infecţionist de la Spitalul Bagdasar-Arseni a murit.

„Doctorul Oana Berdila, de azi va îngriji îngerii din împărăția cerului. (…) Acolo sus, durerile tale au dispărut, ai lăsat aici durerea, în sufletul nostru. Odihnește-te în pace, suflet blând!”, a transmis o cunoscută a medicului.

Citeşte şi: Șoc în lumea medicală! Mai mulți medici, prinși că întocmeau certificate de deces false, în schimbul unor sume de bani

Dr. Oana Berdila, medic infecţionist de la Spitalul Clinic De Urgenţă „Bagdasar-Arseni”, a pierdut lupta cu cancerul.

„De asta cancerul e dramatic si necrutator….. O colega deosebita, ne-a parasit. Dr. Oana Berdila, un stalp al tuturor din Spitalul Clinic De Urgenta „Bagdasar-Arseni” atat inainte, dar mai ales in perioada Covid cand, ea, singurul infectionist din spital a stat alaturi de noi toti pe baricade pentru a trata sutele, poate miile de pacienti care au fost internati. A tras, a tras si in final a cazut victima bolii mult, mult prea devreme! Un om extraordinar si de o bunatate rara! Dumnezeu sa o odihneasca!”, a scris un alt medic, coleg al Oanei Berdila.

Citeşte şi: Medicul Adrian Marinescu, stafuri pentru a sta departe de răceală: „Sunt lucruri extrem uşor de făcut”