O femeie răpusă de cancer a lăsat cinci copii orfani. A murit în ziua în care fiica ei împlinea 12 ani: „Mami a murit”

Perioada sărbătorilor nu va mai fi la fel pentru cinci copii din Marea Britanie, după ce mama lor a fost răpusă de o boală cruntă: cancer.

24 nov. 2022, 14:26
O femeie răpusă de cancer a lăsat cinci copii orfani. A murit în ziua în care fiica ei împlinea 12 ani: „Mami a murit”

O femeie de 35 de ani, mamă a cinci copii și capul familiei, a fost răpusă de cancer, după luni de suferință. Micuții se pregătesc acum să petreacă primul Crăciun fără mama lor, Ellen Louise Francis. Pe lângă greutatea emoțională adusă de moartea mamei lor, aceștia trebuie să suporte și lispurile materiale, înmormântarea costisitoare spulberând economiile pe care, cu dificultate, au reușit să le strângă până la acel moment.

În martie 2022, Ellen a descoperit o umflătură neobișnuită în zona sânului, iar medicii i-au confirmat cel mai groaznic scenariu, acela că are cancer. Chimioterapia și tratamentele administrate timp de șase luni păreau să o scape de boală, dar totul a fost în zadar.

Citește și: Distribuţia serialului „Game of Thrones”, în doliu! Unul dintre cei mai iubiţi actori a murit la vârsta de 75 de ani. În urmă cu 9 ani, fusese diagnosticat cu cancer pancreatic în stadiu terminal şi refuzase chimioterapia

Fiica sa împlinea 12 ani când a aflat că mama ei a fost răpusă de cancer

Ulterior, femeia a început să aibă dureri de cap, despre care a aflat că erau provocate de o formă de cancer la creier. Medicii erau optimiști, dar șase zile mai târziu Ellen a murit în timp ce dormea.

„I-am spus fetiţei, cu o zi înainte de aniversare, că mami vine acasă. Mi-a răspuns: Da, mami vine acasă de ziua mea! Dar a trebuit apoi să o anunţ: Donna, mami a murit”, a declarat Lou, bunica celor cinci copii, care are acum grijă de ei, alături de tatăl acestora.

Citește și: După șapte ani de tratamente, Bianca Brad a scăpat de cancer: „Agățați-vă de orice gând care vă face bine!”

A fost înmormântată într-un sicriu roz, în rochie de mireasă

Ellen și-a pregătit moartea din timp, alături de fiica ei de 17 ani, Ellie, cele două fiind extrem de apropiate. Funerariile au costat 12.000 de lire sterline, femeia fiind îngropată îmbrăcată în rochie de mireasă, într-un sicriu roz.

„Mami arată ca o prințesă!”, a remarcat mezina familiei.

Banii păstrați pentru sărbători au fost folosiți pentru înmormântare, așa că familia își pune speranța în donațiile primite de la oamenii impresionați de povestea lor.