Distribuţia serialului „Game of Thrones”, în doliu! Unul dintre cei mai iubiţi actori a murit la vârsta de 75 de ani. În urmă cu 9 ani, fusese diagnosticat cu cancer pancreatic în stadiu terminal şi refuzase chimioterapia

Wilko Johnson, interpretul lui Ilyn Payne din serial, a murit la vârsta de 75 de ani, după o luptă de aproape un deceniu cu cancerul pancreatic.

23 nov. 2022, 14:35

Distribuţia serialului „Game of Thrones” este în doliu! Wilko Johnson, interpretul lui Ilyn Payne din serial, a murit la vârsta de 75 de ani. În 2013, actorul a fost diagnosticat cu cancer pancreatic în stadiu terminal, iar medicii i-au dat doar 10 luni de trăit. I-a supravieţuit, însă, cumplitei boli aproape un deceniu, în condiţiile în care refuzase şi tratamentul chimioterapic.

Anunţul decesului a fost făcut pe Twitter.

Acesta este anunțul pe care nu am vrut să-l facem niciodată și o facem cu inima foarte grea: Wilko Johnson a murit. A murit acasă luni, 21 noiembrie. Vă mulțumim că respectați intimitatea familiei în acest moment foarte trist. RIP Wilko Johnson„, a fost anunţul făcut de familie.

Distribuţia serialului „Game of Thrones”, în doliu! Wilko Johnson, răpus de cancerul pancreatic

În 2013, Johnson a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer de pancreas în stadiu terminal, dar a promis să-și onoreze angajamentele în turnee și să continue să cânte atât cât îi va permite starea de sănătate. Managerul său, Robert Hoy, spunea, la acea vreme, că actorul vrea să profite din plin de timpul care i-a mai rămas.

Citeste si O vedetă din Game of Thrones, nuntă cu fast în Italia. Imaginile au devenit virale pe Internet

El a spus că vrea să profite din plin de timpul care i-a mai rămas, jucând și petrecând când poate. Sunt foarte trist sa va informez ca Wilko a fost diagnosticat recent cu cancer pancreatic in stadiu terminal. El a decis sa nu urmeze tratamentul de chimioterapie. Momentan, starea lui psihica este buna, nu sufera dureri fizice si spera ca va mai avea cateva luni in care se va bucura de o stare rezonabila si va putea sa fie activ”, declara Hoy la acea vreme.

În 2017, Johnson spunea că diagnosticul i-a oferit o perspectivă diferită asupra vieții.

Anul în care am primit diagnosticul a fost unul dintre cei mai minunaţi ani din viaţa mea. Am înţeles că voi muri, dar am decis să nu stau şi să-mi aştept moartea. De murit, vom muri cu toţii. Nu m-am autocompătimit deloc şi nici nu am plâns în toţi aceşti ani„, declara Wilko Johnson în 2017.

Johnson era, de asemenea, membru al trupei Dr Feelgood şi era celebru pentru stilul său unic de a cânta la chitară. Învăţase să cânte cu mâna dreaptă, deşi era stângaci.

Citeste si Jason Momoa şi-a schimbat look-ul. Cum arată acum unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi din lume după ce s-a tuns

Dr. Feelgood este o formatie britanica de pub rock fondata in 1971. Numele trupei provine din denumirea de argou a heroinei, sau implicit a unui doctor care prescrie pe reteta acest drog.