Ramona Păun are o pasiune secretă. Ce vrea să facă prezentatoarea Pro TV după ce se retrage din televiziune: „Prietenii meu îmi spun că sunt pricepută”

Ramona Păun are o pasiune secretă. Prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV recunoaște că îi place arta culinară și că o stăpânește foarte bine, a luat cursuri de design și de pian și visează, ca, într-o zi, să aibă propria afacere cu deserturi

25 nov. 2022, 11:49

Ramona Păun are o pasiune secretă. Vedetei îi place foarte tare să gătească și vrea să aprofundeze în acest domeniu, mai ales pe dulciuri. Știrista de la Pro TV stăpânește foarte bine arta culinară și susține că a fost nevoită să învețe să gătească din momentul în care a plecat de acasă.

Feedbackul primit din partea prietenilor a încurajat-o să continue în acest domeniu. Prezentatoarea are o siluetă de invidiat, pentru a-și păstra formele intacte, caută soluții cât mai sănătoase, atât pentru siluetă, cât și pentru sănătate.

Citește și: Geanina Ilieş a plecat de la Pro TV. Cu ce se ocupă acum: „Sunt într-o schimbare!”

Ramona Păun are o pasiune secretă

Primul pas a fost să încerc în domeniul design-ului, o să mai exersez și o să-mi dau seama pe viitor dacă sunt talentată. Îmi place foarte mult bucătăria. M-aș vedea pe viitor cu o cofetărie proprie. M-am apucat de cursuri de pian, dar doar pentru sufletul meu și pentru un antrenament al creierului, pentru că este foarte eficient acest instrument, așa că nu o să devin nici pianistă.

Am învățat de nevoie să gătesc, pentru că am plecat de acasă la 14 ani, nu am mai locuit cu părinții de atunci și a trebuit să învăț să mă descurc singură. La început, evident că am dat greș și am aruncat multe alimente la coș, dar din greșeli se învață. Și între timp nu sunt expertă, dar sunt pricepută în bucătărie și prietenii mei îmi spun asta de fiecare dată când fac mese de Paște, de Crăciun.

Altfel nu aș fi îndrăznit să-mi pun această etichetă de bucătăreasă pricepută. Dar mi-ar plăcea să aprofundez. Nu mă pricep în schimb prea bine la dulciuri, am câteva prăjituri pe care le fac și care îmi ies bine, dar sunt foarte puține, aș vrea să fac un curs de cofetărie, deși câtă vreme sunt pe TV nu știu dacă e indicat, pentru că probabil că o să prind niște forme.

Am grijă ce gătesc, nu aveam mare grijă în liceu și în facultate și într-adevăr aveam cu câteva kilograme bune în plus, dar acum nu mă gândesc doar la calorii, mă gândesc și la sănătate și aleg cu mare atenție tot ce mănânc. În principiu, mănânc destul de lejer, gătesc mult la cuptor, mai fac și dulciuri, dar destul de rar.

Atunci când fac dulciuri încerc să găsesc o variantă mai sănătoasă, să nu folosesc zahăr. Ăsta e secretul: dacă ești rațional în privința alegerilor pe care le faci, cred că poți să te menții în formă. Nu trebuie să fii într-o extremă care să te frustreze”, a declarat Ramona Păun, pentru Playtech.ro.