Andreea Esca i-a răspuns lui Dan Negru. Ce salariu încasează lunar vedeta Pro TV

Salariul Andreei Esca la PRO TV este unul dintre cele ami vânate subiecte de presă în ultimul deceniu. Şi Dan Negru a încercat să afle, dar a primit un răspuns diplomatic de la vedeta ştirilor Pro TV,.

18 sept. 2022, 09:09

Andreea Esca a reacţionat, după ce Dan Negru a provocat-o să spună ce salariu are la PRO TV. În urmă cu câteva luni, Dan Negru declara că i-ar plăcea ca toate salariile să fie publice și a provocat-o pe Andreea Esca să spună ce venit lunar are. Prezentatorul de la Kanal D a spus că el ar fi primul care ar dezvălui banii pe care îi încasează de la Kanal D, dacă nu ar exista politica de confidențialitate.

„Ce mă enervează cel mai tare e că nu sunt publice salariile! Mie mi-ar plăcea să fie publice, adică să nu existe confidențialitatea aia. Eu sunt primul care aș veni, i-am și zis la un moment dat Andreei Esca să ieșim amândoi cu salariile. Jimmy Fallon, de exemplu, zice cât câștigă. A început San Remo zilele astea, ăia își fac publice câștigurile!”, spunea Dan Negru.

Andreea Esca explică momentul în care a înjurat în fața camerei TV. Pe cine acuză vedeta de trădare VIDEO

Prezentă recent la un eveniment monden din Capitală, Andreea Esca a fost întrebată ce părere are despre provocarea colegului ei de breaslă. „Nu mă deranjează deloc. Mi se pare o glumă foarte bună”, a spus sec prezentatoarea.

Despre salariul Andreei Esca s-a vorbit ani întregi, însă a rămas un mister nedeslușit mult timp. Pe surse s-a aflat că aceasta câștiga 50.000 de euro lunar și într-adevăr se pare că atât primea în trecut, în era Adrian Sârbu, când sumele încasate de vedetele de la toate posturile de televiziune depășeau orice imaginație.

Între timp, industria a suferit multe modificări. A apărut online-ul și asta a schimbat evoluția mass media. Andreea Esca a devenit vedeta simbol a Știrilor PRO TV, iar asta a venit la pachet cu multă notorietate și bani din imagine. Ea nu a renunțat niciodată la postul de prezentatoare pentru că tocmai asta a ajutat-o să se dezvolte în business.

Andreea Esca a început să plângă în direct. Ce s-a întâmplat de ziua ei: „Pentru mine, a fost ca a doua mamă”

Ce salariu primește acum Andreea Esca de la PRO TV. Mult mai puțin decât cred mulți. Sursele VoxBiz.ro spun că suma ar fi sub 10.000 de euro

Cei de la FANATIK au făcut o analiză a datelor publice despre situația financiară a firmelor Andreei Esca, iar Andreea Esca SRL este compania pe care probabil încasează și salariul de la PRO TV.  Firma are  ca obiect activități de producție cinematografică, video și de programe de televiziune, însă asta nu înseamnă că vedeta se rezumă aici doar la rolul său de prezentatoare.

În anul fiscal 2021, Andreea Esca a obținut o cifră de afaceri foarte bună, de aproximativ 240.000 de euro, dublu față de anul precedent. Asta arată clar că salariul ei nu este atât de mare pe cât s-ar crede. Cei 120.000 de euro obținuți în plus față de 2020 în mod cert vin din contractele pe care le mai are în derulare. Profitul net obținut în 2021 este destul de mare și el. De zece ori mai mare față de cel obținut în 2020, acesta ridicându-se la 67.000 de euro.

Ce mașină are Alexia Eram. Fiica Andreei Esca nu a aruncat deloc banii pe bolizi cu mulți cai putere

Alexia Eram a muncit pentru tot ceea ce are în prezent. Anul acesta, șatena și-a dorit să obțină permisul de conducere. Vedeta a încercat să facă școala de șoferi de mai multe ori, dar niciodată nu s-a ținut de ea până la capăt. Până în vară, când a realizat că propria mașină i-ar ușura enorm viața.

În vară, Alexia a absolvit facultatea din Anglia și a obținut și permisul din prima. Iubita lui Mario Fresh nu s-a grăbit să își ia mașină, ci a cântărit foarte bine decizia. Deși banii nu au fost niciodată o problemă, spre uimirea tuturor, Alexia nu a aruncat cu ei pe o mașină.

Poate că mulți dintre cei care o urmăresc se așteptau ca acesta să facă furori la volanul unui bolid. Alexia Eram nu a plănuit niciodată să îi facă concurență iubitului ei, așa că mașina sa este una cât se poate de normală. Chair dacă pare greu de crezut, fiica Andreei Esca conduce, momentan, un Golf 4.