Geanina Ilieş a plecat de la Pro TV. Cu ce se ocupă acum: „Sunt într-o schimbare!”

Geanina Ilieş a renunţat la televiziune şi se ocupă acum de mai multe afaceri pe care le-a deschis în ultima perioadă. Vedeta a lucrat timp de aproape 16 ani la Pro TV.

11 oct. 2022, 18:00
Geanina Ilieş a plecat de la Pro TV. Cu ce se ocupă acum: „Sunt într-o schimbare!”
Geanina Ilieş a plecat de la Pro TV. Cu ce se ocupă acum

Geanina Ilieş a plecat de la Pro TV. Vedeta în vârstă de 37 de ani a renunțat la contract, după ce a prezentat ştiri şi câteva emisiuni de tip reality-show, la acestea din urmă fiind şi concurentă. După ce și-a făcut și o operație de rinoplastie, în urmă cu aproape doi ani, acum a decis să se ocupe doar de afaceri.

Citeşte şi: Ioana Popescu, dezvăluiri incendiare despre relaţia cu Dan Bittman. „Am fost curioasă și să văd cât de dotat este!”

Vedeta deține o clinică de remodelare corporală și un salon de bronzare. „Cel puțin în perioada asta sunt într-o schimbare la nivel psihic. Cred că toți trecem după o anumită vârstă prin asta, începem să gândim altfel, nu știu, cred că ne maturizăm! Știm exact ce vrem de la viață! Începem să ne iubim mai mult, ne respectăm mai mult și începem să prioritizăm toate lucrurile pe care le vrem pentru noi. Acum îmi doresc sănătate, liniște sufletească, în rest, mi le fac eu pe toate!”, a declarat Geanina Ilieș pentru Click!.

Citeşte şi: Ana Baniciu, afectată grav de despărţirea părinţilor şi de moartea mamei ei. „A plecat atât de mândră și de fericită pentru mine”

În ultimii ani, Geanina Ilieş a bifat mai multe apariții în diferite seriale TV, a fost concurentă la reality show-ul „Ferma”, apoi a prezentat „Gospodar fără pereche”, după retragerea Anamariei Prodan din proiect. Anul trecut, a fost gazda emisiunii „Hai să fim super” de la Pro TV Plus, unde avea ca invitați actuali sau foști sportivi de top ai României.