Ani Crețu, primele declarații după ce s-a căsătorit în secret: „A fost un eveniment extrem de restrâns”

Ani Crețu, primele declarații după ce s-a căsătorit în secret. Actrița a surprins pe toată lumea când a anunțat că s-a măritat cu partenerul ei. Cei doi sunt împreună de 14 ani, de aceea nimeni nu mai spera să vadă o nuntă.

30 nov. 2022, 19:45
Ani Crețu, primele declarații după ce s-a căsătorit în secret: „A fost un eveniment extrem de restrâns”
Ani Crețu, primele declarații după ce s-a căsătorit în secret

Ani Crețu, primele declarații după ce s-a căsătorit în secret. Evenimentul a fost extrem de restrâns, doar 16 persoane au fost prezente, cele mai apropiate celor doi. Actrița spune că nu a vrut să facă mare tam-tam pentru că ambii au mai fost căsătoriți și nu a vrut să demonstreze nimănui nimic.

Citește și: Ani Creţu s-a căsătorit după 14 ani de relaţie. Ce rochie a purtat actriţa în ziua cea mare

Ani Crețu, primele declarații după ce s-a căsătorit în secret

„Urinela” din Vacanța Mare a explicat ce a determinat-o să organizeze într-un cerc intim un astfel de eveniment, care în tradiția autohtonă trebuie să aibă numeroși invitați. „Pentru mine privat înseamnă privat, doar pentru noi, nu pentru restul, că dacă voiam să fie ceva public nu aveam 16 invitați. A fost un eveniment extrem de restrâns, intim și a fost de la suflet la suflet, atât. După 14 ani și jumătate, pentru că fiecare dintre noi, cum zic eu, mai aveam o abatere la activ, am vrut ceva cu noi și pentru noi.

Am ales să fac atât de restrâns, pentru că este un lucru care ne privește pe noi doi. După atâția ani de zile și, așa cum spuneam, fiecare dintre noi am mai avut o căsătorie la activ, era momentul să fie doar pentru noi. N-am ce să demonstrez, n-am de ce să fac lucruri pe care să le arăt tuturor.

Ne-am cunoscut pe motocicletă, dar nu ne-am suportat din prima, ne-am suportat de pe la a doua, la a treia. Nu mi-a plăcut la el ce nu i-a plăcut nici lui la mine, ne ziceam unul despre celălalt că suntem aroganți. Ne-a prezentat Mugur, colegul meu de la Vacanța Mare, el l-a invitat la o plimbare cu motocicletele”, a declarat Ani Crețu, pentru Antena Stars.