Ani Creţu s-a căsătorit după 14 ani de relaţie. Ce rochie a purtat actriţa în ziua cea mare

Ani Creţu s-a căsătorit după 14 ani de relaţie. Actriţa și partenerul ei au decis că este momentul să-și unească destinele și în acte, dar și în fața lui Dumnezeu, într-un mod foarte discret. Doar familia și apropiații i-au fost alături.

15 nov. 2022, 19:09

Ani Creţu s-a căsătorit după 14 ani de relaţie. Pe contul ei de Instagram au început să apară fotografii de la ceremonia religioasă, în care se poate observa că ea a ales să poarte rochie de seară portocalie pentru ziua cea mare.

Ani Creţu s-a căsătorit după 14 ani de relaţie

Tot ea a fost și cea care a menționat într-una dintre postări că s-a căsătorit cu partenerul ei de viață după 14 ani și jumătate de relație. Cei doi au împreună un băiețel și deja formau o familie fericită. În cele din urmă, a decis că este momentul să facă și acest pas.

Ani Crețu nu a optat pentru o rochie clasică de mireasă, ci a ales una portocalie, care să-i pună în valoare calitățile fizice.Actrița a postat, ulterior, poze cu verighetele, dar şi cu momentul în care se afla în fața altarului.

Citeşte şi: O mare actriţă din România a murit la 48 de ani: „A pierdut bătălia cu boala”

Ani Creţu, despre boala băieţelului ei

Ani Creţu a a vorbit despre boala băieţelului ei şi spune că duce o luptă zilnică pentru sănătatea lui. Alimentaţia este extrem de importantă, astfel totul se găteşte în casă, cu ingrediente cumpărate doar de la magazinele naturiste.

De la 2022 nu aștept nimic. Aștept de la mine. Am pretenții mari. De proiecte nu vorbesc niciodată înainte, ci mereu după. Dacă îmi doresc pentru mine ceva este să continui să mă construiesc ca individ și ca ființă. Să îmi caut puterea și resursele pentru a continua lupta pentru conștientizarea și drepturile celor cu alergii. Am pretenția de la mine să descopăr noi valențe in mine, căci încă îmi sunt necunoscută.

Profesional ce să spun?!? Să continui să fac ceea ce am început atât în teatru cât și in televiziune. În plus, pentru luna ianuarie, cartea ”Sunt Unic într-o lume diversă” va intra la tradus în limba engleză. Sunt fericită de colaborarea cu Editura UniCart, care a făcut din această carte ghid proiectul nostru”, a spus Ani Creţu pentru Ciao.ro.