Întâlnire surpriză între „soţii” Elenei Udrea. Ce au discutat Dorin Cocoş şi Adrian Alexandrov VIDEO

Recentele probleme de sănătate ale Elenei Udrea, care îşi ispăşeşte pedeapsa cu închisoarea în penitenciarul Târgşor Nou, se pare că i-au făcut pe fostul soţ, Dorin Cocoş, şi actualul, Adrian Alexandrov, să lase deoparte neînţelegerile şi să aibă o discuţie civilizată, spre binele blondei.

30 nov. 2022, 21:53
Întâlnire surpriză între „soţii” Elenei Udrea. Ce au discutat Dorin Cocoş şi Adrian Alexandrov VIDEO

Cei doi bărbaţi din viaţa Elenei Udrea s-au întâlnit la un mall din Bucureşti, unde au stat împreună la masă şi au discutat timp îndelungat, atmosfera între ei fiind una calmă, ba chiar cordială.

Primul care a ajuns la surprinzătoarea întâlnire a fost omul de afaceri Dorin Cocoș, care a și așteptat o vreme până ce tânărul partener al fostei sale soții și-a făcut apariția. A avut timp să bea un fresh, o cafea, ba să dea și un telefon.

Nu a dat semne de nerăbdare, nici de nervozitate. Ba chiar părea atât de liniștit, încât paparazii Mediaflux au crezut pentru o vreme că Dorin Cocoș a făcut doar o pauză de shopping (avea alături două pungi măricele) și că își va continua periplul prin mall.

La scurt timp, Adrian Alexandrov s-a așezat firesc la masă, cu o cutiuță de ”pachețele de primăvară” din care a mâncat cât timp Dorin Cocoș a vorbit.

Potrivit sursei citate, Dorin Cocoş a vorbit primul, un discurs destul de lung, apoi fiind rândul mai tânărului iubit al Elenei Udrea.

Odată încheiată discuţia, Cocoș a cerut și a primit nota de plată, a aruncat o privire scurtă și a plătit, apoi bărbaţii din viaţa Elenei Udrea Elenei Udrea s-au ridicat în același timp de la masă, și-au strâns mâinile și au plecat, fiecare pe drumul lui.

Dorin Cocoş, Adrian Alexandrov

Citeşte şi: Andreea Bălan se mărită din nou? Ce declarații a făcut artista: „Orice femeie își dorește să îmbrace rochia de mireasă”

Dorin Cocoş i-a fost soţ „blondei de la Cotroceni” timp de 10 ani, perioadă în care a susţinut-o atât pe plan personal şi în afaceri, cât şi în viaţa politică, unde Udrea a avut o ascensiune fulminantă.

Adrian Alexandrov, bărbatul alături de care blonda politicii românești și-a găsit fericirea după divorțul de omul de afaceri, e foarte ocupat. Mai întâi că o are în grijă pe fetița lor, Eva Maria, care a împlinit în septembrie 4 ani.

Apoi, recent, iubitul Elenei Udrea a fost executat silit pentru neplata unei datorii. Conform Fanatik, Adrian Alexandrov deține 50% din acțiunile unei firme, care face parte dintr-un proiect imobiliar în Cluj. O altă firmă, din Bistrița, specializată în întreținerea și repararea auto, i-a dat în judecată pentru neplata datoriei. Ca asociat, care deține jumătate din acțiuni, Adrian Alexandrov figurează și el ca debitor.

@www.mediaflux.ro #elenaudrea #adrianalexandrov #dorincocos #galabute #mediafluxro #mediaflux #paparazzimediaflux ♬ sunet original – www.MediaFlux.ro

Citeşte şi: Maria Constantin a dezvăluit secretul relației sale: „Când se umple paharul devin foarte rea”