Rețetă de spanac, făcută de Anca Țurcașiu. O pot încerca și cei care țin post: „Este mâncarea mea preferată”

Rețetă de spanac, făcută de Anca Țurcașiu. Actrița are o formă fizică de invidiat, la 52 de ani, se poate mândri cu o siluetă impecabilă, care stârnește invidia multor domnișoare de 20. De câțiva ani buni, vedeta este vegetariană.

07 dec. 2022, 12:38
Rețetă de spanac, făcută de Anca Țurcașiu. O pot încerca și cei care țin post: „Este mâncarea mea preferată”
La 52 de ani, actrița are o formă fizică de invidiat

Rețetă de spanac, făcută de Anca Țurcașiu. Actrița acordă o mare importanță alimentației, dar și sportului. Pentru a-și inspira cât mai mult comunitatea și pentru a le oferi cel mai bun exemplu, vedeta postează regulat și în mediul online anumite sfaturi, antrenamente din sala de fitness sau chiar și rețete.

Citește și: Anca Ţurcaşiu, schimbare totală de look. Ce şi-a făcut actriţa la păr: „Semeni cu Marilyn Monroe”

Rețetă de spanac, făcută de Anca Țurcașiu

Recent, artista le-a dezvăluit fanilor cum să pregătească o rețetă delicioasă de spanac. Mai mult, Anca Țurcașiu spune că acesta este preparatul ei favorit, pe care l-a gătit în doar trei minute.

Bun găsit, mi s-a făcut foame, așa că aveam o pungă de spanac pe care o decongelasem de aseară, am pus-o într-o tigaie cu două picături de ulei, nu exagerez, doar două picături, cu niște mirodenii, adică sare, niște verdețuri, praf de usturoi, câteva legume deshidratate bio și cam asta e. Am dat într-un clocot și în trei minute masa mea a fost gata.

Trebuie să vă spun că spanacul este mâncarea mea preferată. La final i-am pus capacul, am adăugat puțină zeamă de lămâie și a fost un deliciu alături de ciupercuțele pe care le aveam pregătite de ziua precedentă. Poftă bună!”, a transmis actrița, pe rețelele de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

În urmă cu aproximativ 20 de ani, Anca Țurcașiu a decis să devină vegetariană, lucru care și-a pus extrem de mult amprenta asupra siluetei sale. Aceasta a ales să meargă pe acest plan alimentar, în urma unor articole pe care le-a citit, când a înțeles faptul că produsele pe bază de carne nu au la fel de multe beneficii, cât dezavantaje, asupra corpului uman.

E un stil de viață, ,nu este o dietă.  Nu știu ce avantaje sau dezavantaje are pentru că nu vreau să dau sfaturi. Nu recomand, nu forțez pe nimeni să il adopte. E un stil de viață pe care l-am ales în urma unor cărți pe care le-am citit. M-au motivat că nu este sănătos să mănânci carne. Cu toate acestea, fiecare trebuie să își asculte corpul, gândurile, sufletul. Poate ție nu îți priește acest stil de viață. De exemplu, familia mea mănâncă și carne și totul este minunat.”, a declarat Anca Țurcașiu într-un interviu.