Un nou divorţ zguduie showbizul. Prezentatoarea i-a spus adio după 20 de ani de căsnicie

Un nou divorţ zguduie showbizul. Jane Moore a dezvăluit că s-a despărțit de soțul ei, Gary Farrow. Cei doi erau căsătoriți din anul 2002 și au trei copii împreună: Lauren, Grace și Elliie. Prezentatoarea TV susține că a rămas în relații bune cu fostul partener. 

10 dec. 2022, 17:36
Un nou divorţ zguduie showbizul. Prezentatoarea i-a spus adio după 20 de ani de căsnicie
Jane Moore a dezvăluit că s-a despărțit de soțul ei, Gary Farrow

Pe data de 7 decembrie, Jane Moore a anunţat că s-a despărţit după mai bine de 20 de ani de căsnicie. Cei doi ar fi discutat despre separare de mai bine de un an, dar abia acum au făcut publică situația lor amoroasă.

Citeşte şi: Un nou divorţ zguduie showbizul. Florentin Petre, reacţie după ce a înşelat-o pe fosta Miss a Bulgariei: „Cale de împăcare nu mai există”

Un nou divorţ zguduie showbizul

Este ciudat că s-a ajuns aici, chiar dacă am procesat o posibilă despărțire mai bine de un an. Suntem amândoi persoane destul de secretoase când vine vorba despre viața noastră privată. Chiar dacă s-a terminat, încă vom face petrecerea de Crăciunul împreună. Copiii știu, familia noastră știe…”, a spus jurnalista, potrivit Hello Magazine.

Chiar dacă s-au despărțit, Jane Moore și Gary Farrow își vor petrece sărbătorile de iarnă împreună, așa cum planificaseră. Prezentatoarea TV susține că are o prietenie specială cu cel care i-a fost soț 20 de ani.

Este cel mai bun prieten al meu. Sper că va spune că sunt cel mai bun prieten al lui și sunt foarte dornic să nu pierdem acest element”, a adăugat Jane Moore.

Citeşte şi: Calendar astrologic 2023. Datele recomandate să nu te căsătorești dacă nu vrei să ajungi la divorţ