Calendar astrologic 2023. Datele recomandate să nu te căsătorești dacă nu vrei să ajungi la divorţ

Calendar astrologic 2023. Poporul nostru nu duce lipsă de superstiții, iar una dintre ele care este foarte căutată și respectată, în ultima vreme, este legată de ziua nunții. Astrologii avertizează să nu te îți oficializezi căsătoria în unele date.

10 dec. 2022, 12:22
Calendar astrologic 2023. Datele recomandate să nu te căsătorești dacă nu vrei să ajungi la divorţ

Calendar astrologic 2023. Anul ce vine este unul interesant din cauza faptului că începe cu Marte retrograd în Gemeni și va beneficia și de Venus retrogradă în Leu.

Venus retrogradă în Leu (23 iulie – 4 septembrie 2023)

Trebuie precizat din start că, deși retrogradarea durează în intervalul precizat mai sus, efectele sale se vor simți încă de pe 5 iunie, când Venus va intra în Leu și până pe 9 octombrie, când Venus va ieși din acest semn. În timpul retrogradării lui Venus, sunt mai favorizate divorțurile decât căsătoriile. Statistica astrologică ne spune că acest aspect testează relațiile vechi și nu dă șanse mari relațiilor noi. Deci ți-aș recomanda să nu te căsătorești pe Venus retrogradă, mai ales că în 2023 va face conjuncție cu Lilith și careu cu Uranus.

Marte retrograd în Gemeni(30 octombrie 2022-12 ianuarie 2023)

Marte îl reprezintă pe Ares, zeul războiului și al sexualității. Statistica astrologică spune că dacă sunt probleme în intimitate sau au existat momente agresive, ar fi bine să nu te căsătorești în această perioadă până nu le vindeci sau repari.

Retrogradarea lui Marte le poate amplifica într-un mod greu de controlat. Ca să nu mai spunem de faptul că retrogradarea se va petrece în semul Gemenilor. Cu alte cuvinte, sinceritatea va avea de suferit. În plus, careul lui Marte cu Neptun te poate agita. Adică poți lua decizii grăbite și bazate pe un haos interior! De menționat că, deși retrogradarea ia final pe 12 ianuarie, efectele acesteia vor dura până pe 25 martie.

Citește și: Zodiac CHINEZESC 5-11 decembrie 2022. Porţii de energie de la Univers, care este mesajul de la întelepţii din Orient pentru cele 12 zodii!

Calendar astrologic 2023. Perioadele lui Mercur retrograd

De obicei, astrologii te sfătuiesc să nu semnezi acte în timpul retrogradării lui Mercur, potrivit Astrosens.ro. Această planetă retrogradează de vreo trei-patru ori pe an/

  • 29 decembrie 2022 – 18 ianuarie 2023
  • 21 aprilie – 15 mai 2023
  • 23 august – 15 septembrie 2023
  • 13 decembrie 2023 – 2 ianuarie 2024

Dacă totuși are loc evenimentul în una dintre perioade, ai grijă să:

– asigură-te din timp că ai toate actele necesare

– verifică de două ori orice document/informație

– relațiile cu instituțiile implicate vor fi bruiate de blocaje, întârzieri, încurcături

– vei fi tot timpul în contratimp

– există riscul să uiți unele detalii