Andreea Bălan, în fustă scurtă în benzinărie. Cum a fost filmată artista: „Ne aplecăm ca o divă”

Andreea Bălan, în fustă scurtă în benzinărie. Dacă George Burcea și-a refăcut viața alături de Viviana Sposub, după divorț, artista a avut câteva relații, însă nu au fost destul de rezistente, iar acum, cântăreața este o mamă singură.

15 dec. 2022, 19:30
Andreea Bălan, în fustă scurtă în benzinărie. Cum a fost filmată artista: „Ne aplecăm ca o divă”
Andreea Bălan, în fustă scurtă în benzinărie

Andreea Bălan, în fustă scurtă în benzinărie. Cântăreața a postat un filmuleț pe rețelele de socializare, unde arată fanilor că a fost nevoită să se descurce singură cu o problemă pe care a întâmpinat-o la mașină. Blondina a explicat pas cu pas cum procedează pentru a duce la bun final o astfel de procedură tehnică pe care în general domnii o abordează.

Citește și: Dana Budeanu o desființează pe Andreea Bălan: „Copiii, la 18 ani, vor cere despăgubiri”

Andreea Bălan, în fustă scurtă în benzinărie

Blondina a explicat pas cu pas cum procedează pentru a duce la bun final o astfel de procedură tehnică pe care în general domnii o abordează, și anume de a pune presiune în pneuri. Cum era de așteptat, a stârnit controverse în mediul online.

Dacă unii dintre urmăritori au felicitat-o pentru faptul că este descurcăreață, alții au criticat-o pentru ținuta cu care s-a afișat în benzinărie. „Dacă mă întrebați ce fac, pun presiune la roată. N-am pus în viața mea presiune… motorină știu să pun. Ne descurcăm. Noroc că are un mâner aici, apeși și iese apă. Celălalt trebuie să fie cu aer. Ne aplecăm ca o divă și deșurubăm… Se duce în roată, bănuiesc, nu pe lângă”, a explicat artista spre amuzamentul fanilor.

@andreeabalantutorial♬ original sound – Andreea Balan

Andreea Bălan, prima apariție pe scenă alături de fetițele sale

Cântăreața a cântat alături de Ella și Clara pentru prima dată, la Sala Palatului din București, și a fost extrem de emoționantă. Cele trei nu au fost singure, ci acompaniate de celebra Iuliana Beregoi.

Andreea Bălan a mărturisit pe rețelele de socializare că este pentru prima dată când urcă pe scenă alături de fiicele sale. Vedeta a fost cu zâmbetul pe buze, iar atmosfera a fost întreținută și de Iuliana Beregoi. ”Ella si Clara sunt prima oara pe scenaaa la Sala Palatului cu @iulianaberegoiofficial. Sunt atat de fericita sa le vad pe scena❤️❤️❤️”, a scris Andreea Bălan pe rețelele de socializare.