Dana Budeanu o desființează pe Andreea Bălan: „Copiii, la 18 ani, vor cere despăgubiri”

Dana Budeanu o desființează pe Andreea Bălan. Ambele sunt mame de fete, însă, vizavi de expunerea lor, cele două au păreri total diferite. Dacă designerul își postează foarte rar gemenele pe Internet, cântăreața face fix invers.

02 dec. 2022, 17:20
Dana Budeanu o desființează pe Andreea Bălan: „Copiii, la 18 ani, vor cere despăgubiri”
Dana Budeanu o desființează pe Andreea Bălan

Dana Budeanu o desființează pe Andreea Bălan. Creatoarea de modă a fost vizibil deranjată după ce a văzut un filmuleț cu artista, în timp ce dansa cu una dintre fetițele ei, făcând mișcări destul de alerte și rapide. Vedeta nu a privit cu ochi prea buni acest lucru, considerând întreaga situație drept o „mascaradă”.

Citește și: Cine este bărbatul în faţa căruia Dana Budeanu tremură. Creatoarea de modă a picat testul mâinilor

Dana Budeanu o desființează pe Andreea Bălan

Dansul miresei sau nu știu ce a făcut Andreea Bălan. Ce să zic… copiii poate la 18 ani vor cere și despăgubiri. Ce să mai zic.. ei nu-și dau acordul să fie măscăriți în felul acesta.”, a fost declarația făcută de Dana Budeanu.

@fyp.dana_budeanu♬ sunet original – CONT ACTIV🙊❤

Designerul nu are nicio reţinere în a-şi exprima opinia nu doar vizavi de ţinutele vedetelor autohtone, ci şi comportamentul lor. Ș pe jumătatea blondă a Fabuloaselor a luat-o în vizor.

Vedeta nu s-a putut abține deloc și a taxat-o dur pe mămică. Potrivit Danei Budeanu, tot ceea ce se întâmplă în mediul online cu expunerea copiilor anumitor vedete este doar de dragul câştigurilor de pe urma campaniilor.

Ceea ce a deranjat-o de fapt pe Budeanu a fost faptul că Alina Tănasă s-a pozat în timp ce alăptează copilul. Deși este un proces absolut natural, designerul crede că acest moment este intim şi nu ar trebui expus pe Internet.

L-ai întrebat tu pe ăla mic, dacă vrea să-l pui când suge? Vrea el? L-ai postat cum suge, pe net? Care-i ideea? „Să încurajăm şi alte mame să sugă şi s-o… sugă. Puteţi să încurajaţi şi în direcţia asta?„, este mesajul transmis de Dana Budeanu.