Ce tupeu! O șoferiță din Brăila și-a parcat BMW-ul pe linia de tramvai și a plecat liniștită să își pună gene false

O șoferiță din Brăila și-a parcat BMW-ul pe linia de tramvai și a plecat liniștită să își pună gene false. Din cauza ei, circulația tramvaielor în zona respectivă a fost blocată zeci de minute.

29 dec. 2022, 13:09
Ce tupeu! O șoferiță din Brăila și-a parcat BMW-ul pe linia de tramvai și a plecat liniștită să își pună gene false

O șoferiță din Brăila și-a parcat BMW-ul pe linia de tramvai și a plecat liniștită să își pună gene false. O femeie în vârstă de 24 de ani le-a dat mari bătăi de cap autorităților din Brăila, după ce și-a parcat autoturismul pe linia de tramvai pentru că se grăbea să ajungă la salonul, unde avea programare la gene.

Citește și Aglomerația din trafic le dă mari bătăi de cap românilor. Care sunt rutele pe care șoferii trebuie să le evite în această perioadă

O șoferiță din Brăila și-a parcat BMW-ul pe linia de tramvai și a plecat liniștită să își pună gene false

Circulația tramvaielor în zona respectivă a fost blocată zeci de minute, iar reprezentanții dispeceratului Braicar s-au văzut nevoiți să ceară ajutorul poliției pentru deblocarea șinelor.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Biroului Circulație pe Drumurile Publice din cadrul Poliției Locale Brăila, care a identificat imediat proprietarul mașinii.

Cu toate acestea, femeia și-a făcut apariția după aproximativ 50 de minute cu noile gene la purtător.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliției Locale, tânăra în vârstă de 24 de ani le-a spus agenților că s-a grăbit să parcheze deoarece avea programare la un tehnician care urma să îi pună extensii de gene și că nu și-a dat seama că blochează tramvaiul.

Se pare că nici genele false și nici explicația tinerei nu i-au impresionat pe polițiștii brăileni care au amendat-o pe șoferiță cu 580 de lei și 3 puncte penalizare.

Citește și Ce se întâmplă cu maşina pe timpul iernii. Toţi şoferii ar trebui să facă asta