Naşul fostei asistente TV Adelina Pestriţu rămâne după gratii. A primit un nou mandat de arestare

Daniel Rafte, nașul fostei asistente TV Adelina Pestriţu, a primit, recent, încă o lovitură cruntă în dosarul de trafic de droguri de mare risc în care a fost arestat preventiv pe 24 septembrie 2022.

03 ian. 2023, 12:07
Naşul fostei asistente TV Adelina Pestriţu rămâne după gratii. A primit un nou mandat de arestare

Daniel Rafte, naşul de cununie al Adelinei Pestrițu și soțului ei, Virgil Șteblea, a ajuns în arest în toamna anului trecut pentru trafic de droguri de mare risc. Conform unor surse judiciare citate de Cancan, gruparea din care făcea parte controversatul afacerist de la malul mării cumpăra stupefiante sub prețul pieței și vindea mai scump în Capitală și în județele Constanța și Prahova. Pe lângă Daniel Rafte, sunt cercetaţi şi Marius Aurel Mihai, zis Pitbull, finul lui Adrian Minune și alte două persoane.

Citeşte şi: Adelina Pestriţu a stârnit furia fanilor, după ce a postat un video în care prezintă bunele maniere la restaurant: „E o ruşine! Acum s-a ajuns și vrea să arate că nu mai e săracă”

Zilele trecute, procurorii au solicitat prelungirea măsurii arestării preventive pentru Daniel Rafte. Magistraţii Curţii de Apel Ploieşti au admis cererea procurorilor, astfel că naşul Adelinei Pestriţu s-a mai “premiat” cu încă 30 de zile de detenție în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Constanţa.