Naşul Adelinei Pestriţu, arestat preventiv pentru trafic de droguri

Probleme mari în familia Adelinei Pestrițu. Daniel Rafte, nașul de cununie al vedetei TV, a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri de mare risc.

27 sept. 2022, 10:32

Omul de afaceri Daniel Rafte, naşul Adelinei Pestriţu, a fost arestat preventiv sâmbătă, 24 septembrie, pentru o perioadă de 29 de zile, după ce magistrații au admis propunerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Citeşte şi: Adelina Pestrițu, adevărul din spatele relației perfecte cu iubitul ei. „Ar fi greu să exprim toate episoadele apăsătoare prin care am trecut”

Potrivit Cancan.ro, nașul Adelinei Pestrițu solicitase prin intermediul avocaţilor să fie pus sub control judiciar sau să fie plasat în arest la domiciul, dar magistraţii i-au respins cerere.

„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Parchetului de pe lângă I.C.C.J.-D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploieşti în dosarul de urmărire penală nr. 71/D/P/2022.

În baza disp.art. 226 alin.1 şi 2 C.P.P. penală rap. la art. 223 alin. 2 C.P.P. dispune arestarea preventivă a inculpatului RAFTE DANIEL, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc prevăzută de art. 2 alin. 2 din Legea nr. 143/2000, cu aplic. art. 35 alin.1 C.p. pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 24.09.2022 şi până la data de 23.10.2022, inclusiv.

Respinge ca neîntemeiată cererea inculpatului de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a măsurii preventive a controlului judiciar.

În temeiul art.230 alin.(2) C.pr.pen dispune emiterea mandatului de arestare preventivă”, se arată în decizia instanţei.

Citeşte şi: Adelina Pestriţu a stârnit furia fanilor, după ce a postat un video în care prezintă bunele maniere la restaurant: „E o ruşine! Acum s-a ajuns și vrea să arate că nu mai e săracă”

Dacă va fi găsit vinovat, Daniel Rafte riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 5 la 12 ani.