IKEA a retras de la vânzare unul dintre cele mai populare produse. Risc mare de accidentare

Consumatorii sunt rugați să fie atenți la procurarea oglinzii LETTAN, deoarece se pare că produsului i se rup accesoriile de fixare pe perete.

12 ian. 2023, 18:29
IKEA a retras de la vânzare unul dintre cele mai populare produse. Risc mare de accidentare

Ikea recheama în magazine unul dintre cele mai vândute produse. Ikea a transmis un mesaj pentru toți clienții care au cumpărat un anumit model de oglindă, care a fost vândut cu câteva defecțiuni. Reprezentanții magazinului au rechemat oglinda LETTAN, despre care s-a dovedit că are un defect în ceea ce privește accesoriile cu care se agață pe perete, și anume că se rup ușor.

Toți consumatorii care l-au achiziționat deja sunt rugați să nu-l mai utilizeze. Astfel, reprezentanții magazinului îi îndeamnă pe toți clienții care dețin o astfel de oglindă să fie atenți și să nu o mai utilizeze. În schimb, clienții IKEA pot comanda, gratuit, accesorii de fixare pe perete direct din magazin.

„IKEA îndeamnă toţi clienţii care deţin o oglindă LETTAN vizată să nu o mai utilizeze şi să comande accesorii de fixare pe perete, de schimb, gratuit. Siguranţa clienţilor este prioritatea principală la IKEA.

Alertă la IKEA. Unul dintre produsele alimentare preferate ale românilor trebuie returnat, de urgență. Ce s-a descoperit în mâncare
Aşadar, anunţăm o campanie de rechemare în vederea reparării pentru oglinzile LETTAN cu marcaj de dată înainte de 2105 (AASS) şi inclusiv, ca urmare a riscului de rupere a accesoriilor de fixare pe perete”, au anunțat oficialii IKEA, notează cei de la News.ro.

Ce soluții există pentru clienți
Oficialii au menționat faptul că dezvoltă produsele folosind un program riguros de evaluare a riscurilor şi de testare, pentru a se asigura că acestea respectă legislația în vigoare și toate standardele aplicabile pe pieţele unde sunt comercializate.

„În pofida acestui fapt, ni s-a adus la cunoştinţă faptul că unele dintre accesoriile de fixare pe perete a oglinzilor LETTAN s-au rupt. Acest lucru a dus la căderea neaşteptată a unor oglinzi.

Angajaţii IKEA, ajutor financiar imens pe perioada crizei. În plus, reduceri duble la produsele cumpărate

Prin urmare, îndemnăm toţi clienţii care deţin o oglindă LETTAN vizată să nu o mai utilizeze şi să comande noi accesorii de fixare pe perete, gratuit”, au mai transmis reprezentanţii IKEA.
Clienții care vor să înlocuiască respectivele accesorii ale oglinzii LETTAN sunt rugați să acceseze site-ul oficial al retailerului, www.IKEA.ro, sau să contacteze magazinul la numărul de telefon 021-407.45.32, pentru a comanda numărul necesar de accesorii de fixare, de schimb, cu numărul de articol 139298/1.