Nenorocirea anunțată de Baba Vanga care se va abate asupra Europei în 2023

Se apropie nenorocirea prezisă de Baba Vanga! Clarvăzătoarea a făcut o previziune sumbră pentru 2023 și a avertizat, înainte să moară, că pe continentul european va avea loc o serie de dezastre.

13 ian. 2023, 15:16
Nenorocirea anunțată de Baba Vanga care se va abate asupra Europei în 2023

Marea majoritate a previziunilor făcute de Baba Vanga s-au adeverit în timp, iar lucrurile nu arată deloc prea bine în 2023.

Predicțiile clarvăzătoarei pentru acest an sunt extrem de îngrijorătoare. Cunoscută și că “Nostradamus din Balcani”, Baba Vanga spune că în următoarea perioadă vor avea loc dezastre naturale semnificative, crize economice, dar și probleme grave pentru anumiți șefi de stat.

Clarvăzătoarea oarbă din Bulgaria, cunoscută la nivel global ca Baba Vanga, care ar fi prezis atacurile de la 11 septembrie și Brexitul, a făcut o serie de previziuni înfricoșătoare și pentru 2023, potrivit mirror.co.uk

Citiți și: Baba Vanga, profeţii teribile pentru 2023. Fenomenul care va lovi planeta ca un fulger. Nostradamus vine cu preziceri şi mai înfricoşătoare

Baba Vanga spune că rușii vor invada Europa anul acesta

Înainte de a muri, în 1996, Baba Vanga a mai susținut că „o invazie a rușilor extremiști” în Europa va avea loc în 2023, iar continentul nostru se va confrunta cu atacuri chimice din partea acestora.

Pe lângă invazia rușilor pe continentul european, Baba Vanga a avertizat că rușii au și planuri de atac asupra statelor membre, în acesta nu ar fi singurul motiv de îngrijorare.

În previziunile ei pentru 2023, aceasta a menționat și o invazie extraterestră, o furtună solară puternică, dar și o explozie a unei centrale nucleare. Celebra clarvăzătoarea a prezis că sute de mii de oameni ar putea să-și piardă viața din cauza utilizării armelor biologice. Ea presupunea că o ”țară mare” va efectua cercetări asupra armelor biologice asupra oamenilor.

Există, totuși, și vești bune. „Nostradamus din Balcani”a prezis că, anul acesta, va fi descoperit un tratament împotriva cancerului. „Va veni ziua în care cancerul se va lega cu lanțuri de fier”, a spus clarvăzătoarea, care a precizat că medicamentul minune împotriva cancerului va conține mult fier.

De asemenea, Baba Vanga a vorbit despre faptul că Terra ar putea fi lovită de un asteroid.

„Mulți oameni vor suferi” când un asteroid va lovi Pământul. Problemele cu care se vor confrunta omenirea ar putea veni și „din cer” – un asteroid uriaș care cade din spațiul cosmic, provocând daune majore Terrei.

Celebra clarvăzătoare oarbă a prezis că lumea se va sfârși începând cu anul 5079.

Citiți și: Toată lumea o ştie pe Baba Vanga, dar cine a fost Baba Yaga, vrăjitoarea cea rea