Un nou scandal la Survivor România 2023. Ce concurent de la Faimoşi este numit „perversel”

Un nou scandal la Survivor România 2023. Tensiunile sunt la cote maxime în echipa Faimoşilor după deciziile luate marți, 31 ianuarie, atunci când jocurile au fost făcute astfel încât DOC, Vica Blochina și Ada Dumitru să fie propuși pentru eliminare.

03 feb. 2023, 10:46
Un nou scandal la Survivor România 2023. Ce concurent de la Faimoşi este numit „perversel”
Un nou scandal la Survivor România 2023

Un nou scandal la Survivor România 2023. DOC, pe numele său real Vlad Munteanu, a fost acuzat de jocuri murdare după ce Kamara susține că a fost pus într-o postură ingrată în ultimul consiliu. „Manevrele care s-au făcut în ultimul moment au schimbat toată joaca, încât eu să ajung în situația asta. E foarte urât”, a afirmat Kamara.

Un nou scandal la Survivor România 2023

Vica n-a ratat nici ea momentul de a-l taxa pe rapper și de a-l acuza de manevre. „DOC, perversel, că a jucat la cazino”, a afirmat blondina.

Cunoscutul rapper a reacționat după valul de acuzații făcut de unii dintre colegii săi. „Eu sunt diavolul. Sunt împăcat cu asta. Dacă asta considerați voi. (…) Unul dintre cei trei nominalizați pentru a doua oară. Am avut două consilii și sunt a doua oară pe listă. Urma să mă nominalizeze Kamara și am ales să o rog pe Bia să o facă”, a afirmat DOC.

Citeşte şi: Replici savuroase la Survivor România, între Vica Blochina și Jorge: „Eu îmi cer scuze din toată inima mea, pentru că te-am făcut șarpe. Eu chiar te ador și îmi place mult de tine!”

Suma imensă încasată de Vica Blochina de la Pro TV

Vica Blochina a fost elimiantă de la Survivor România, la vot cu Ada Dumitru şi DOC, dar fosta amantă a lui Victor Piţurcă a dat chiar şi aşa o lovitură financiară. Mai exact, aceasta a îmcasat o sumă considerabilă pentru perioada petrecută în Republica Dominicană.

În cele patru săptămâni petrecute în Republica Dominicană, Vica Blochina a fost plătită, săptămânal, cu suma de 3.000 de euro, astfel că la final a încasat suma de 12.000 de euro, scrie Cancan.

Vica Blochina consideră că eliminarea a fost cel mai bun lucru care i s-a întâmplat și nu regretă deloc faptul că a plecat acasă. „Pentru mine această competiție a fost extrem de grea. Dacă aș fi rămas în continuare, pentru mine ar fi fost un calvar. M-am rugat la Dumnezeu azi ca Ada să rămână în competiție. Survivor este cea mai grea competiție din lume”, a mărturisit Vica Blochina.