Vica Blochina a cedat la Survivor România 2023. Medicii au intervenit de urgență. Anunțul făcut de Daniel Pavel

Vica Blochina a cedat la Survivor România 2023. Faimoșii se confruntă, pe rând, cu stări de rău și epuizare. Imediat ce s-a terminat lupta pentru imunitate, blondina nu a mai rezistat și s-a prăbușit.

24 ian. 2023, 23:13
Vica Blochina a cedat la Survivor România 2023. Medicii au intervenit de urgență. Anunțul făcut de Daniel Pavel

Vica Blochina a cedat la Survivor România 2023. Ediția de marți, 24 ianuarie, a fost una extrem de tumultoasă. Ultima probă s-a arătat una extrem de dificilă, iar fiecare concurent în parte a întâmpinat dificultăți. După ce Sebastian Dobrincu s-a retras din competiție din cauza unei accidentări grave, în urmă cu doar câteva ediții, acum, Vica Blochina a început să se simtă rău.

Venim cu stare de spirit super, pentru că am și mâncat. Suntem plini de forțe, am dormit foarte bine și cu siguranță astăzi o să câștigăm”, spunea Vica Blochina înainte de a intra pe traseu, fiind extrem de încrezătoare.

Mai departe însă, cel mai probabil stresul probelor de pe traseu, oboseala, dar și alți factori, și-a spus cuvântul în cazul ei. Vica Blochina a reușit să aducă un punct echipei sale și a învins-o pe Codruța Began, iar mai apoi, în cea de a doua tură de traseu a pierdut.

După ce jocul pentru imunitate s-a terminat, iar Faimoșii au câștigat cu un scor de 10-6 însă, vedetei i s-a făcut rău. Colegii săi au ridicat-o, iar aceasta a început să plângă. Atât Faimoșii cât și Războinicii au intrat în panică în momentul în care au văzut-o în această stare pe Vica Blochina.

Vica a acuzat o stare de epuizare. Este în cortul medicului. Vă vom informa cu amănunte”, a anunțat Daniel Pavel, în legătură cu starea de sănătate a Faimoasei.

Citește și: Clipe de panică la Survivor România! Carmen Grebenișan a leșinat în fața colegilor chiar în timpul show-ului

Vica Blochina a cedat la Survivor România 2023

Faimoasa a revenit alături de colegii săi la consiliul de nominalizare și a spus că încă nu se simte foarte bine și de asemena, a dezvăluit și ce a simțit în momentul în care s-a prăbușit la pământ. În același timp, ea a mai povestit și că sunt momente în care își dorește să se întoarcă acasă.

Nu mă simt încă foarte bine. Mă doare capul foarte tare. Nu știu ce s-a întâmplat pentru că nu îmi amintesc foarte bine. Nu aveam putere nici în mâini și nici în picioare.

Vreau să spun că experiența Survivor România este pentru mine una extrem de grea. În momentele astea îmi doresc să merg acasă. Este foarte greu aici, dar sper să pot intra la joc și să mă fac bine și să fiu puternică așa cum știu”, a spus Vica Blochina.

Codruța, Andrei Neagu și Răzvan Danciu, nominalizați pentru eliminare

Prima dintre acestea este pentru Andrei Neagu. Al doilea vot este pentru Neagu Andrei. Votul al treilea, pentru Neagu. Următorul vot este pentru Codruța. 

Mai departe, Neagu, patru voturi. (…). Andrei Neagu, este nominalizarea colectivă a tribului Războinicilor în această seară”, a spus prezentatorul Survivor România, care i-a invitat pe Alin Chirilă și pe Alexandra Porkolab să își spună opinia.

Voi merge pe criteriul sportiv și sper să nu o ia personal. Alegerea mea va fi către Răzvan Danciu”, a spus Alin Chirilă.

La rândul ei, Alexandra Porkolab a continuat. ”A fost pentru prima dată când am încercat să-i analizez mult mai în amănunt pe Faimoși, drept urmare pot spune că ei m-au ajutat să iau decizia de astăzi. 

Am analizat strategia lor de joc și alegerile în competițiile cu noi. Criteriul după care voi face această nominalizare este cel sportiv. Îmi pare rău că trebuie să ajung să fac această nominalizare pentru că o voi face către un om pe care îl respect foarte mult.  Nominalizarea mea va fi Codruța”, a declarat Alexandra Porkolab.