Replici savuroase la Survivor România, între Vica Blochina și Jorge: „Eu îmi cer scuze din toată inima mea, pentru că te-am făcut șarpe. Eu chiar te ador și îmi place mult de tine!”

Vica Blochina și-a exprimat adevăratele sentimentele pe care le are pentru Jorge. Chiar dacă la început s-au tachinat și și-au aruncat cuvinte grele la Survivor România, cei doi se pare că acum au făcut pace și au îngropat securea războiului, mai ales că fosta balerină i-a cerut iertare cântărețului.

26 ian. 2023, 10:42
Replici savuroase la Survivor România, între Vica Blochina și Jorge: „Eu îmi cer scuze din toată inima mea, pentru că te-am făcut șarpe. Eu chiar te ador și îmi place mult de tine!”

Vica Blochina, declarație neașteptată la Survivor România. Fosta balerină i-a cerut scuze lui Jorge, iar cuvintele pe care le-a ales să i le spună au lăsat loc de interpretări, conform cancan.ro.

Deși la început se înțelegeau bine la începutul competiției de la Pro TV, se pare că tensiunile au apărut între ei.

Citiți și: Cum arată soţia şi fiica lui Victor Piţurcă. „Doamna Mia” l-a iertat pentru relaţia cu Vica Blochina FOTO

Vica Blochina l-a acuzat pe cântăreț că a încercat să îi strice imaginea, motiv pentru care s-a supărat foarte tare pe el, iar cuvintele grele nu au întârziat să apară între cei doi, aceste momente fiind difuzate în ediția din 23 ianuarie 2023.

Schimbul de replici dintre Vica Blochina și Jorge lasă loc de interpretări

Vica Blochina: „Eu am așteptat ca Jorge să vină să-mi ceară scuze și să-mi dea niște explicații. De ce a încercat să mă îmbârlige cu Ionuț (n.r Iftimoaie)? El e creierul”.

Jorhe: „Vica a ținut să-mi spună că ce era înainte, ea a încheiat cu Ionuț și….nu înțeleg de ce a venit să-mi spună…Ok, am înțeles că s-au certat un pic cât am fost eu la exil, acum a ținut încă o dată să-mi spună că totul este ok și că trebuie să ne spunem pe față tot ce avem de spus. Asta am făcut până acum, nu m-am ascuns de nimic”

Recent, Vica Blochina a realizat de fapt că Jorge nu a făcut niciun fel de acuzații la adresa ei ca să-i strice imaginea. După ce a realizat acest lucru, Vica a ales să discute cu el între patru ochi și chiar i-a cerut scuze. Se pare că vorbele pe care le-a spus lasă loc de interpretări, deoarece a dat de înțeles că îl simpatizează pe artist, după cum reiese din dialogul pe care cei doi l-au avut.  Fosta balerină și Jorge au revenit la sentimente mai bune, iar acum se înțeleg mai bine ca niciodată, după ce Vica Blochina a spus că regretă pentru felul în care s-a comportat cu el.

Vica Blochina: „-Eu îmi cer scuze din toată inima mea, pentru că te-am făcut șarpe, pentru că eu așa am înțeles, pentru că așa mi s-a spus. Tu nu ești așa, eu chiar te ador îmi place mult de tine, pe bune, din toate punctele de vedere și nu vreau să mă cert cu tine niciodată. Te rog, iartă-mă!”

Jorge: N-am spus eu. El a recunoscut de față cu noi trei” (n.r. Ionuț Iftimoaie)

Vica Blochina: Tu înțelegi ce zic eu? „

Jorge: „Eu înțeleg, dar de aia eram și eu că nici nu știam, nu mai găseam cuvintele”, a fost dialogul dintre cei doi, în cadrul ediției din data de 25 ianuarie 2023.

Probele din jungla dominicană se pare că au epuizat-o pe Vica Blochina, deoarece în ediția difuzată în data de 24 ianuarie, vedeta s-a simțit rău, a început să plângă și a leșinat.

Citiți și: Vica Blochina a cedat la Survivor România 2023. Medicii au intervenit de urgență. Anunțul făcut de Daniel Pavel