Ionel, un român care trăia pe străzile din Italia, a murit după ce a refuzat să se interneze pentru a nu-și abandona câinele

Oamenii care l-au cunoscut pe Ionel spun despre el că era un suflet nobil și empatic, în ciuda faptului că nu avea nimic. Singura sa avere era câinele lui, Aron.
Alina Costache
16 feb. 2023, 08:43
Ionel, un român care trăia pe străzile din Italia, a murit după ce a refuzat să se interneze pentru a nu-și abandona câinele
Ionel și prietenul său cel mai bun, Aron

Ionel, românul fără adăpost din Italia, i-a impresionat pe oamenii care au avut ocazia să-l întâlnească. Din păcate, bărbatul a murit la numai 45 de ani, la spital, după ce a fost găsit inconștient de voluntarii de la Crucea Roșie.

Despre viața lui a scris și presa italiana. Acesta trăia într-o rulotă abandonată de lângă piața orașului Ostia, alături de prietenul său cel mai bun, Aron, un husky de patru ani cu microcip și vaccinat, potrivit La Repubblica.

Citește și: Povestea fetiței de cinci ani salvate de câinele unei familii de români în Italia. Micuța a fost găsită de patruped pe calea ferată

Ionel era bolnav, avea probleme la picioare din cauza circulației proaste a sângelui și trebuia să se interneze în spital. Anul trecut, în vară, ambulanța a venit pentru a-l transporta la Spitalul Grassi, dar a refuzat când a auzit că Aron va fi dus la un adăpost pentru câini fără stăpân. Italienii au fost impresionați de gestul românului.

Ultimele sale clipe au fost cumplite. Pe lângă durerile pe care le avea la picioare, Ionel s-a ales cu noi afecțiuni la stomac, motiv pentru care a fost nevoit să îl lase pe Aron la adăpost. Câinele a fost preluat de polițiștii locali, iar bărbatul a stat cinci zile la spital. Pentru că starea lui părea că s-a îmbunătățit, a fost externat luni, 13 februarie.

Înainte de a se întoarce în casa lui improvizată, s-a dus să își recupereze câinele, însă a ajuns seara târziu, iar adăpostul era închis. S-a dus la rulota sa și s-a gândit că se v-a întoarce aici a doua zi, dar când s-a trezit s-a simțit din nou rău.

Citește și: Povestea emoţionantă a lui Marius, românul care doarme pe străzile din Italia împreună cu câinele lui, Cappuccino

Ieri dimineață, voluntarii de la Crucea Roșie care îi vizitau recent pe Aron și Ionel l-au găsit inconștient pe bărbat, atunci când s-au dus să îi ducă mâncare și haine. A fost chemată o ambulanță, a fost dus la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Marți seara, 14 februarie, acesta a decedat.

Aron ar putea fi preluat de fratele lui Ionel care locuiește tot în Ostia.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Țara bogată care oferă burse pentru studenții români. Se poate aplica online: “Credem foarte mult în sistemul educațional românesc”
Capital.ro
Devine ilegal PESTE TOT în România. Legea a fost deja adoptată: Vrem să spunem STOP
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Legea care ar putea influența veniturile românilor, la un pas să fie votată în Parlament
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Schimbări uriașe pentru milioane de români. Se modifică totul la pensie
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
Se dau 500 DE LEI OBLIGATORIU în România. Marcel Ciolacu: E directivă europeană
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Monumentul arhitectural al Bucureștiului: Palatul CEC, clădirea care a supraviețuit cutremurului din 1977 și bombardamentelor Al Doilea Război Mondial
MediaFlux
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în plus la pensie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'