Povestea emoţionantă a lui Marius, românul care doarme pe străzile din Italia împreună cu câinele lui, Cappuccino

Povestea emoţionantă a lui Marius, românul care doarme pe străzile din Italia, a devenit virală pe reţelele de socializare. Acesta a fost păcălit de angajatori și astfel, a ajuns fără adăpost, cu câinele lui. Așa a fost găsit, într-o zi, de o italiancă.

22 sept. 2022, 17:42
Povestea emoţionantă a lui Marius, românul care doarme pe străzile din Italia împreună cu câinele lui, Cappuccino
Povestea emoţionantă a lui Marius, românul care doarme pe străzile din Italia

Povestea emoţionantă a lui Marius. „L-am cunoscut pe Marius în urmă cu câteva zile. Stătea pe jos, aproape de Fontana di Trevi, iar lângă el se afla Cappuccino, cățelul lui. A fost tocmai câinele cel care mi-a atras atenția mie și fiicelor mele, s-a aruncat înspre noi pentru a se juca. Ne-au impresionat imediat. 

Marius a apelat și la Poliție care evident că le-a dat dreptate angajatorilor, având în vedere că el este român. L-am cunoscut pe Marius acum câteva seri, după o plimbare la Fontana di Trevi. Era acolo într-un colț cu Cappuccino, câinele lui, un cățeluș de 9 luni pe care l-a găsit la gunoi cu piciorul rupt.  Cappuccino este un câine fericit, îngrijit, iubit, curat și cu siguranță nu suferă de foame pentru că Marius se lipsește de orice pentru el.

A refuzat, evident. Trăiește din puținul pe care îl poate acumula, chiar mi-a refuzat banii când, vorbind cu el, i-am spus că sunt mămică singură. Am făcut schimb de numere de telefon și îmi trimite constant poze și videoclipuri cu Cappuccino, sper din tot sufletul să se poată face ceva pentru ei„, a povestit Viviana Amorino, pe pagina sa de Facebook.

Povestea emoţionantă a lui Marius, românul care doarme pe străzile din Italia

Impresionată de poveste, italianca a vrut să-i dea o mână de ajutor românului. Marius i-a explicat Vivianei că este originar din România și că își pierduse slujba de lucrător în construcții pentru care venise în Peninsulă. De atunci trăiește pe stradă, acolo unde a găsit un cățeluș într-un coș de gunoi.

Citeşte şi: O badantă din Italia a devenit milionară după moartea bătrânului pe care l-a îngrijit. Care a fost reacția rudelor bărbatului decedat

Avea o lăbuţă ruptă. Marius l-a dus la veterinar, care i-a propus să-l eutanasieze pentru că nu avea bani să plătească operația, 750 de euro. Marius a refuzat. A plătit din propriul buzunar, încă plătește, puțin câte puțin, dar l-a salvat. Iar acum nu are nicio intenție de a renunța la el.

Când l-am întâlnit, încerca să strângă 10 euro pentru a plăti pensiunea din gara Termini. Nu pentru el, ci pentru Cappuccino: a vrut să-i facă o baie fierbinte, pentru că îi era prea frig.

Când i-am dat bancnota și a aflat că sunt o mamă singură, nu a vrut-o. A trebuia să insist. Este un om de o imensă bunătate și demnitate și îl adoră pe Cappuccino: câinele este bine, este fericit cum nu prea am văzut animale ținute în condiții atât de precare. Marius m-a impresionat prin marea sa umanitate”, a mai povestit Viviana.

În urma postării făcute de italiancă, Marius și-a găsit un loc de muncă. „Marius și-a găsit un loc de muncă, o casă și bineînțeles că îl va lua pe Cappuccino cu el. Nu aș putea fi mai fericită„, a scris, ulterior, femeia.