Puya și soția lui, la un pas de a părăsi America Express. Ce culoare a avut vulturul

Puya și soția lui, la un pas de a părăsi America Express la prima cursă pentru ultima șansă din Guatemala. Cei doi au așteptat cu emoție să vadă ce culoare are vulturul din cutia deschisă de Irina Fodor.

16 feb. 2023, 10:01
Puya și soția lui, la un pas de a părăsi America Express. Ce culoare a avut vulturul
Puya și soția lui, la un pas de a părăsi America Express

Puya și soția lui, la un pas de a părăsi America Express. Misiunile au fost unele extrem de dificile pentru vedete, care au fost nevoite să mănânce ochi de vacă, creier de vacă și momițe. De asemenea, au plecat în căutarea unui punct de Loterie a viselor pentru a găsi un visător potrivit unei descrieri și să identifice biletul de loterie care corespunde visului lui.

Puya și soția lui, la un pas de a părăsi America Express

Concurenții nu s-au dat bătuți nici când au avut de rezolvat un rebus sau de făcut o piniata. Competiția a fost una tensionată și plină de peripeții, iar echipele au scos toate strategiile în „luptă” pentru a rămâne pe Drumul Aurului.

După o serie de misiuni neașteptate, perechile au început să își facă apariția rând pe rând la punctul de sosire impus de Irina Fodor. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au terminat în timp util toate probele, ajungând pe primul loc la prezentatoarea TV. Cele două au fost urmate de Jean și Dinu Gavril.

Așadar, Puya și Melinda au ajuns pe ultimul loc în cursa pentru ultima șansă, motiv pentru care au riscat să fie eliminați. Pentru că totemul a fost verde, artistul și soția lui vor rămâne în cursa din America Express.

Citește și: Probleme în Paradis! Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, ceartă la America Express: „Într-adevăr, m-a luat valul, dar nu cred că e atât de dureros”

Cătălin Scărlătescu, pălmuit la America Express

Cătălin Scărlătescu, pentru că a oferit un răspuns greșit, a trebuit să se lase pălmuit de o localnică. Partenerul Doinei Teodoru a „încasat”, încet, o palmă de la o femeie, iar momentul a stârnit râsetele celorlalți concurenți.

Pe mine avea boală de când a ajuns”, a spus Cătălin Scărlătescu. Pe de altă parte, concurenții nici nu aveau de unde să știe că misiunea care urma avea să îi epuizeze fizic.

Bucătarul a fost la un pas să abandoneze misiunea, din cauza presiunii pe care o resimțea în corp. „Gata, a început să se încețoșeze treaba! Mi-o luase inima razna rău, cred că am avut peste 140 puls. M-a luat amețeala, am închis ochii că începuse să se învârtă piramida aia cu mine.

Am zis să nu mă rostogolesc pe aici, că nu mă mai oprește nimeni până jos. Eram pilaf! Mor! Să nu mi se întâmple ceva, să mă care ăștia cu targa de aici. Mi-a trebuit foarte mult timp să-mi revin”, a spus Cătălin Scărlătescu.