Câți bani a câștigat Crina Abrudan pentru participarea la Survivor România. Vedeta a stat patru săptămâni în competiție

Crina Abrudan a părăsit competiția Survivor, unde a fost în echipa Faimoșilor. Timp de patru săpătămâni vedeta a încasat o sumă destul de mare din partea postului tv.

09 mart. 2023, 12:50
Câți bani a câștigat Crina Abrudan pentru participarea la Survivor România. Vedeta a stat patru săptămâni în competiție

Crina Abrudan a stat doar patru săptămâni în jungla dominicană pentru competiția Survivor. A fost eliminată miercuri seara de decizia publicului.

Pentru perioada petrecută la Survivor Crina Abrudan ar fi primit 2.000 de euro pentru fiecare săptămână. La un calcul simplu, acest lucru înseamnă 8.000 de euro pentru cele patru săptămâni.

„Nu am niciun regret. Nici că am venit, nici că plec. Am venit aici strict pentru mine. Nu am venit nici pentru mama, nici pentru soțul meu. Nu am venit ca să demonstrez ceva, cuiva pentru că lucrurile demonstrative în viață nu prea ies”, a declarat Crina Abrudan.

Înainte să părăsească competiția Survivor, Crina Abrudan a făcut o serie de declarații despre colegi. „Lui DOC i-am spus între patru ochi unde a greșit. Kamara, cu toată cearta care a fost între noi acum două-trei săptămâni, ar trebui să rămânem cu împăcarea din pădure. S-a vorbit despre mine și nu am avut ocazia să mă apăr”, a spus ea.

Citește și Crina Abrudan, jignită grav de Zmărăndescu la Survivor România 2023. Gabi Popescu, soţul vedetei, l-a atacat violent pe luptătorul MMA

Crina Abrudan, tensiuni cu colegii de la Survivor

Pe parcursul competiției, Crina Abrudan a avut parte de tot felul de neînțelegeri cu colegii. În ultima vreme vedeta a fost ținta lui Mihai Zmărăndescu, care a nominalizat-o pentru eliminare. „Eram sigur că Crina nu va putea dormi în seara asta, pentru că am votat-o eu”, a spus luptătorul MMA. „Votul meu nu a fost sportiv, a fost social, pentru că ea, de când a venit aici, a intrat în toate certurile, iar pe mine mă deranjează și mă bruiază psihic chestia asta. Eu, spre deosebire de tine, Crina, nu am trăit cu un prompter în față, care să-mi spună ce și când să vorbesc”, a spus Faimosul de 23 de ani.

Citește și De ce a fost părăsită Crina Abrudan de soţul ei, Gabi Popescu. Ştirista şi fostul fotbalist s-au căsătorit în 2017

Gabi Popescu, fostul fotbalist care este căsătorit cu Crina Abrudan, a avut o primă reacție după ce soția lui a fost jignită de Mihai Zmărăndescu. „În comparație cu un sportiv, o fată care a citit de pe prompter și a prezentat știri sportive cred că se descurcă foarte bine. Contracandidatul care va fi cât de curând. Pe lângă toate comentariile pe care le-a avut acest băiat, m-au deranjat unele simple: atunci când au avut proba în care Crina, cu Iftimoaie și cu DOC trebuiau să sprijine acele suporturi, ca acest băiat să treacă de pe o platformă pe alta. Ei, la acea probă, băiatul ăsta o certa pe Crina că nu poate să-i țină suportul. Păi, cum să țină suportul o fată de 45 de kilograme unui băiat de 135 de kilograme, este destul de greu. Problemele sunt de mult, nu de ieri, de astăzi”, a spus Gabi Popescu.