Crina Abrudan, jignită grav de Zmărăndescu la Survivor România 2023. Gabi Popescu, soţul vedetei, l-a atacat violent pe luptătorul MMA

Gabi Popescu, fostul fotbalist care este căsătorit cu Crina Abrudan, a avut o primă reacție după ce soția lui a fost jignită de Mihai Zmărăndescu, luptător MMA și băiatul lui Cătălin Zmărăndescu, la Survivor România 2023.

08 mart. 2023, 14:21
Crina Abrudan, jignită grav de Zmărăndescu la Survivor România 2023. Gabi Popescu, soţul vedetei, l-a atacat violent pe luptătorul MMA
Crina Abrudan, jignită grav de Zmărăndescu la Survivor România 2023. Gabi Popescu, soţul vedetei, l-a atacat violent poe luptătorul MMA

Gabi Popescu îl face praf pe Mihai Zmărăndescu, după ce acesta i-a jignit soţia. Fostul fotbalist o urmărește din fața televizorului pe soția lui, care e concurentă la Survivor România 2023. Crina Abrudan a fost recent ținta lui Mihai Zmărăndescu, care a nominalizat-o pentru eliminare. „Eram sigur că Crina nu va putea dormi în seara asta, pentru că am votat-o eu”, a spus luptătorul MMA. „Votul meu nu a fost sportiv, a fost social, pentru că ea, de când a venit aici, a intrat în toate certurile, iar pe mine mă deranjează și mă bruiază psihic chestia asta. Eu, spre deosebire de tine, Crina, nu am trăit cu un prompter în față, care să-mi spună ce și când să vorbesc”, a mai spus Faimosul în vârstă de 23 de ani.

Citeşte şi: Daniel Pavel, dezvăluiri incendiare despre Survivor 2023. Cum se simte prezentatorul TV după două luni în junglă: ”Simt adrenalina la cotele cele mai înalte”

Gabi Popescu a intervenit în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV şi i-a dat replica lui Mihai Zmărăndescu, fiind vizibil deranjat de atitudinea pe care acesta o are față de soția lui. „În comparație cu un sportiv, o fată care a citit de pe prompter și a prezentat știri sportive cred că se descurcă foarte bine. Contracandidatul care va fi cât de curând. Pe lângă toate comentariile pe care le-a avut acest băiat, m-au deranjat unele simple: atunci când au avut proba în care Crina, cu Iftimoaie și cu DOC trebuiau să sprijine acele suporturi, ca acest băiat să treacă de pe o platformă pe alta. Ei, la acea probă, băiatul ăsta o certa pe Crina că nu poate să-i țină suportul. Păi, cum să țină suportul o fată de 45 de kilograme unui băiat de 135 de kilograme, este destul de greu. Problemele sunt de mult, nu de ieri, de astăzi”, a spus Gabi Popescu.

Citeşte şi: Afirmație șocantă la Survivor România! Alina Radi, atac dur la adresa lui Kamara: „Vine pe la toate emisiunile și se milogește pe sănătatea fiului său!”

„Eu, ca bărbat, mă lupt cu bărbații, nu cu femeile. Nu mi se pare normal să te iei de femei. Crina merită să meargă mai departe în concursul acesta, mai are multe de demonstrat, atât Crina, cât și toate fetele din concurs. Eu cred că femeile se vor mobiliza și vor arăta ce pot de acum încolo”, a mai spus Gabi Popescu.