Fulgy, prima reacţie după ce a fost audiat la Poliţie. Ce s-a întâmplat, de fapt, între el şi Bia Khalifa: „Imaginație bogată”

Fulgy a fost audiat de poliţişti după ce Bia Khalifa l-a reclamat că ar fi ameninţat-o. Situaţia acestuia a fost complicată, mai ales că a avut ordin de restricție și brățară la picior.

15 mart. 2023, 22:34
Fulgy, prima reacţie după ce a fost audiat la Poliţie. Ce s-a întâmplat, de fapt, între el şi Bia Khalifa: „Imaginație bogată”
Fulgy, prima reacţie după ce a fost audiat la Poliţie. Ce s-a întâmplat, de fapt, între el şi Bia Khalifa: "Imaginație bogată"

Fulgy, prima reacţie după ce a fost audiat la Poliţie. Fiul Clejanilor susţine acum că îi pare rău fiindcă a cunoscut o astfel de persoană cum este Bia Khalifa, cea care i-a fost iubită pentru o scurtă perioadă de timp. Audiat de poliţişti, Fulgy a fost găsit nevinovat, anunţă SpyNews.

Citeşte şi: Bia Khalifa l-a denunțat pe Fulgy la poliție. Blondina se teme pentru viața ei: „O mică parte din amenințări”

Fulgy a mărturisit că a purtat brățara timp de câteva ore, după care i-a fost dată jos de către polițiști. Procurorii au decis că acuzațiile aduse de Bia Khalifa sunt nefondate, iar fiul Clejanilor se poate bucura de libertate.

„Am venit, pe afară, pe la secția 17, am avut și eu 12 ore (n.r – brățară). Așa e protocolul, indiferent de gravitatea situației, protocolul e protocol și legea e lege. Eu nu am vrut să vorbesc până nu au vorbit instituțiile care ne conduc. Astăzi am fost la judecătorie și de astăzi a început parcursul acestor lucruri care se întâmplă în viața mea. Azi a fost nefondat. Pe viitor, 100% același drum va avea, nefondat. Eu sunt liniștit, sunt bine, m-am despărțit cu fata cu care am fost că nu-mi convenea. Ne mai despărțim. Ea când a zis că e bine de tot, nu a glumit, mie nu mi-e frică de nimic, sunt pregătită. Așa a hotărât judecătoria, eu nu am vrut să comentez că nu sunt avocat, procuror, judecător, respect instituțiile că sunt numai oameni diplomați. Ei fac parte din aceeași cultură ca mine. Până în clasa a douăsprezecea eram numai la olimpiadă, doar locul 1 la pian, la muzică clasică”, a spus Fulgy.

Citeşte şi: Fulgy a primit ordin de restricție. Nu mai are voie să se apropie de Bia Khalifa: „I-au pus brățară, facem demersurile legale”

Acesta a mai spus că regretă că a sărit în apărarea fostei sale iubite după scandalul provocat de Bia Khalifa în aeroport: „Domnii polițiști de la frontieră au spus bine ce-au zis de această vedetă și, ce putem să apreciem, că putem să vedem binele chiar și în rău. E o imaginație foarte bogată, dar nu funcționează așa în realitate, tot ce spunem, ce vrem sau orice înscenăm, orice chestie de genul ăsta doar pentru niște cifre, mi se pare ieftin. Dacă e să mai spun ceva despre relația asta a mea, nu pot să spun decât că îmi pare rău, am făcut o alegere greșită. Îmi pare rău că am cunoscut o asemenea speță de om. Nu vreau să o mai văd niciodată”.

„Eu nu am zis nimic că am ținut-o în casa mea atât de mult timp, nu mi-am cerut niciun ban, i-am plătit tot. Vreau să o opresc și să nu mai vorbesc despre fata asta. Nu am iubit-o, nu o să o iubesc și nici nu am să o urăsc, mi-e indiferent. Mi-e indiferentă, din câte femei există. Asta e Bia Khalifa, puteți să o vedeți pe toate posturile, o psihoză de femeie”, a mai spus Fulgy.